En directe

Fórmula Estel

ALTRES

"El conflicte d'Eslovènia no es comparable amb el cas català"

"La independència d'Eslovènia no és comparable amb el cas català ". Són paraules de Nicolás Valle, corresponsal bèl·lic i professor de periodisme internacional, que avui…

11 desembre 2018

Comparteix

"La independència d'Eslovènia no és comparable amb el cas català ". Són paraules de Nicolás Valle, corresponsal bèl·lic i professor de periodisme internacional, que avui ha estat entrevistat al programa A Primera Hora, i ha precisat que l'actual situació de l'estat espanyol no es pot comparar en res a la situació en la qual es trobava l'estat de Iugoslàvia l'any 1991, quan Eslovènia va celebrar dos referèndums d'independència que finalment van ser reconeguts per la comunitat internacional després de deu dies de conflicte militar.

L'any 1991, Iugoslàvia, estava en procés de descomposició com a estat federat i la resistència de la població eslovena va sorprendre l'exèrcit Iugoslau que en aquell moment era considerat el quart més potent del món.
L'ONU (Organització de les Nacions Unides), i la UE (Unió Europea) i la resta d'organismes internacionals al llarg de la història han reconegut com a estats independents aquells països on s'ha produït un conflicte armat, i l'estat espanyol a hores d'ara, és un estat plenament democràtic i membre de la Unió Europea.
Escolteu programa aquí

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció