En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

El Consell de Ministres aprovarà aquest dimarts els indults als presos independentistes

Pedro Sánchez va anunciar aquest dilluns aquesta concessió dels indults en un acte sobri amb 300 persones de la vida política i la societat civil…

22 juny 2021

Comparteix
Pedro Sánchez va anunciar aquest dilluns aquesta concessió dels indults en un acte sobri amb 300 persones de la vida política i la societat civil al Teatre del Liceu de Barcelona. El president del Govern espanyol va argumentar que es treuen 9 persones de la presó però millorarà així la convivència. En el moment de l’anunci dels indults, es van sentir els crits d’un dels assistents a favor de l’amnistia i la independència. 
I aquest matí a l’espai de l’entrevista del programa A Primera Hora, el portaveu adjunt del PSC, Raúl Moreno, ha defensat els indults, el mateix que ha fet el parlamentari d’En Comú Podem, Joan Carles Gallego. En canvi, el vicesecretari d’organització del PP Català, Isaac Martín, ha criticat que l’independentisme, segons ha dit, hagi defensat les seves idees fora de la llei. Finalment, la diputada de Ciutadans, Anna Grau, també s’ha mostrat contrària als indults, i ha revelat un incident que va tenir ahir amb un mosso d’Esquadra a les portes del Liceu, ja que la volia denunciar perquè no abandonava el lloc.
Ahir a la tarda, en una entrevista al programa El Mirador de l’actualitat de Ràdio Estel, el diputat del PSC-Units al Parlament de Catalunya i exconseller Ramon Espadaler va qualificar de “molt positiu” l’acte d’ahir al Liceu de Barcelona en què Pedro Sánchez va anunciar els indults. 
Pots tornar a escoltar les entrevistes AQUÍ

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció