En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

El Consell de Ministres aprovarà aquest dimarts els indults als presos independentistes

Pedro Sánchez va anunciar aquest dilluns aquesta concessió dels indults en un acte sobri amb 300 persones de la vida política i la societat civil…

22 juny 2021

Comparteix
Pedro Sánchez va anunciar aquest dilluns aquesta concessió dels indults en un acte sobri amb 300 persones de la vida política i la societat civil al Teatre del Liceu de Barcelona. El president del Govern espanyol va argumentar que es treuen 9 persones de la presó però millorarà així la convivència. En el moment de l’anunci dels indults, es van sentir els crits d’un dels assistents a favor de l’amnistia i la independència. 
I aquest matí a l’espai de l’entrevista del programa A Primera Hora, el portaveu adjunt del PSC, Raúl Moreno, ha defensat els indults, el mateix que ha fet el parlamentari d’En Comú Podem, Joan Carles Gallego. En canvi, el vicesecretari d’organització del PP Català, Isaac Martín, ha criticat que l’independentisme, segons ha dit, hagi defensat les seves idees fora de la llei. Finalment, la diputada de Ciutadans, Anna Grau, també s’ha mostrat contrària als indults, i ha revelat un incident que va tenir ahir amb un mosso d’Esquadra a les portes del Liceu, ja que la volia denunciar perquè no abandonava el lloc.
Ahir a la tarda, en una entrevista al programa El Mirador de l’actualitat de Ràdio Estel, el diputat del PSC-Units al Parlament de Catalunya i exconseller Ramon Espadaler va qualificar de “molt positiu” l’acte d’ahir al Liceu de Barcelona en què Pedro Sánchez va anunciar els indults. 
Pots tornar a escoltar les entrevistes AQUÍ

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció