En directe

El Matí a Ràdio Estel

SOCIETAT

El copríncep episcopal envia un missatge de condol i solidaritat al president de Grècia

Després que els terribles incendis soferts a Matii zones pròximes deixessin fins a 74 morts, han sigut moltes les mostres desuport cap al poble grec…

27 juliol 2018

Macià Grau

Comparteix

Després que els terribles incendis soferts a Matii zones pròximes deixessin fins a 74 morts, han sigut moltes les mostres desuport cap al poble grec i a les famílies de les víctimes. Així com jaanunciàvem que el cardenal Omella feia un comunicat per pregar per lesvíctimes, aquest cop ha estat el copríncep episcopal, Joan Enric Vives, el queha mostrat el seu condol i solidaritat en un missatge que ha enviat al presidentde Grècia.

En el text, que està escrit en nom del Poble delPrincipat d’Andorra, el  copríncepepiscopal fa arribar el seu condol per les víctimes al president, perquè eltraslladi a les famílies que han sofert “pèrdues tan irreparables de persones,llars, i béns.” D’altra banda, Joan Enric Vives aprofita el missatge per mostrarla solidaritat i la proximitat dels andorrans amb el dolor de Grècia i amb totsels ferits i afectats pels incendis.

El text finalitza amb una pregària pels difunts iels damnificats, i amb el desig que els damnificats puguin trobar l’ajuda quenecessiten en aquests moments: “Encomano els difunts a la misericòrdia de Déu,i us asseguro el suport i la fraternitat amb totes les persones duramentcolpejades per aquests incendis, amb el desig que els damnificats puguin trobarla solidaritat i l'ajuda que necessiten en aquestes hores de gran dolor.”

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció