En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

El delegat de Pastoral Social de Barcelona diu que la Jornada de Migracions és "una crida davant la tragèdia de molta gent"

L'Església celebra aquest diumenge la Jornada Mundial de les Migracions, amb el lema "Una Església sense fronteres, mare de tots". Amb motiu d'aquesta commemoració, la…

14 gener 2015

Redacció

Comparteix
L'Església celebra aquest diumenge la Jornada Mundial de les Migracions, amb el lema "Una Església sense fronteres, mare de tots". Amb motiu d'aquesta commemoració, la Delegació de Pastoral Social de l'Arquebisbat de Barcelona ha organitzat per al diumenge següent, dia 25, una trobada oberta en què es reflexionarà al voltant d'un altre lema: "Tu tens la clau de la convivència".
El delegat de Pastoral  Social de l'Arquebisbat de Barcelona, Josep Maria Jubany, ha explicat que la jornada, que es farà a la Parròquia de Santa Madrona, al barri barceloní del Poble Sec, "té la particularitat de donar importància, aquesta vegada, a una estona de pregària per totes les persones que han mort a la Mediterrània en el seu intent d'arribar a Europa, en sintonia amb la crida del Papa l'any 2013 a Lampedusa". Jubany ha afegit que "hi són convidats tots els creients amb sensibilitat davant la tragèdia de persones que, com diu el Papa, busquen un port de salvació i, abans d'arribar-hi, naufraguen". En aquesta línia, ha afegit que la intenció de la delegació és interpel·lar tothom "a plorar pels morts a la mar, perquè fins ara sovint no ho hem fet".
La jornada començarà amb l'Eucaristia a les 12.00 h. Després, s'obrirà una exposició sobre les edicions de la trobada els últims anys amb una conferència i, finalment a les 16.00, es farà la pregària. També Josep Maria Jubany ha animat els cristians a viure la Jornada Mundial d'aquest diumenge, 18 de gener, "des del desig de visualitzar la gran riquesa que ens porten els immigrants i per agrair tot el que ells fan per nosaltres, com també allò que nosaltres fem per ells".
Es pot escoltar aquí (des del minut 29'00") tota l'entrevista a Josep Maria Jubany.

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció