En directe

Trotamundos

RÀDIO ESTEL

El delegat de Pastoral Social de Barcelona diu que la Jornada de Migracions és "una crida davant la tragèdia de molta gent"

L'Església celebra aquest diumenge la Jornada Mundial de les Migracions, amb el lema "Una Església sense fronteres, mare de tots". Amb motiu d'aquesta commemoració, la…

14 gener 2015

Redacció

Comparteix
L'Església celebra aquest diumenge la Jornada Mundial de les Migracions, amb el lema "Una Església sense fronteres, mare de tots". Amb motiu d'aquesta commemoració, la Delegació de Pastoral Social de l'Arquebisbat de Barcelona ha organitzat per al diumenge següent, dia 25, una trobada oberta en què es reflexionarà al voltant d'un altre lema: "Tu tens la clau de la convivència".
El delegat de Pastoral  Social de l'Arquebisbat de Barcelona, Josep Maria Jubany, ha explicat que la jornada, que es farà a la Parròquia de Santa Madrona, al barri barceloní del Poble Sec, "té la particularitat de donar importància, aquesta vegada, a una estona de pregària per totes les persones que han mort a la Mediterrània en el seu intent d'arribar a Europa, en sintonia amb la crida del Papa l'any 2013 a Lampedusa". Jubany ha afegit que "hi són convidats tots els creients amb sensibilitat davant la tragèdia de persones que, com diu el Papa, busquen un port de salvació i, abans d'arribar-hi, naufraguen". En aquesta línia, ha afegit que la intenció de la delegació és interpel·lar tothom "a plorar pels morts a la mar, perquè fins ara sovint no ho hem fet".
La jornada començarà amb l'Eucaristia a les 12.00 h. Després, s'obrirà una exposició sobre les edicions de la trobada els últims anys amb una conferència i, finalment a les 16.00, es farà la pregària. També Josep Maria Jubany ha animat els cristians a viure la Jornada Mundial d'aquest diumenge, 18 de gener, "des del desig de visualitzar la gran riquesa que ens porten els immigrants i per agrair tot el que ells fan per nosaltres, com també allò que nosaltres fem per ells".
Es pot escoltar aquí (des del minut 29'00") tota l'entrevista a Josep Maria Jubany.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció