En directe

Estel Migdia

RÀDIO ESTEL

“El dia que CatComú no s'assembli a la societat no tindrà sentit”

Aquest dijous, a A Primera Hora de Ràdio Estel hem estat amb Joan Josep Nuet, diputat de En Comú Podem, i membre de la plataforma…

25 octubre 2018

@OscarLlena

Comparteix
Aquest dijous, a A Primera Hora de Ràdio Estel hem estat amb Joan Josep Nuet, diputat de En Comú Podem, i membre de la plataforma Sobiranistes.
El diputat ha definit en primer lloc la nova plataforma política Sobiranistes: "El concepte de sobirania per nosaltres no només va lligat al tema nacional i al futur de Catalunya (...) Va lligat a altres projectes de país". Ha afegit que: “És un espai molt més gran que Catalunya En Comú, ho volem vehiculitzar”
D’altra banda, Nuet ha destacat el canvi de rumb dels sobiranistes: "El sector sobiranista no és tant preponderant com quan Domènech era secretari general. És un toc d'atenció perquè Els Comuns no s'ha d'allunyar del sobiranisme". El polític ha afegit que: “Hem sortit nosaltres per, d'alguna forma poder-ho dir. Fins ara no se'ns ha escoltat internament i per això hem hagut de fer un pas públic”.

Joan Josep Nuet, també ha destacat la pluralitat de Sobiranistes, i ha afirmat que el federalisme i independentisme són compatibles.“El dia que Catalunya en Comú no s'assembli a la societat catalana no tindrà sentit”, ha afegit.
Finalment, Nuet ha parlat de la necessitat d'un referèndum pactat: “Hi ha molta gent que creu que l’1 d’octubre no va ser un referèndum, i altres que no van anar ni a votar. Necessitem una fita majoritària en què el 80% de la societat participi”.
Per acabar l' A Primera Hora, Catalunya Cristiana ha presentat el nou número del setmanari, hem recuperat la notícia de les immatriculacions de l’Església de Barcelona i hem començat la secció d’Aniversari Hipercor amb  Carme Planàs.

Pots tornar a escoltar l'A Primera Hora

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció