En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

“El dia que CatComú no s'assembli a la societat no tindrà sentit”

Aquest dijous, a A Primera Hora de Ràdio Estel hem estat amb Joan Josep Nuet, diputat de En Comú Podem, i membre de la plataforma…

25 octubre 2018

@OscarLlena

Comparteix
Aquest dijous, a A Primera Hora de Ràdio Estel hem estat amb Joan Josep Nuet, diputat de En Comú Podem, i membre de la plataforma Sobiranistes.
El diputat ha definit en primer lloc la nova plataforma política Sobiranistes: "El concepte de sobirania per nosaltres no només va lligat al tema nacional i al futur de Catalunya (...) Va lligat a altres projectes de país". Ha afegit que: “És un espai molt més gran que Catalunya En Comú, ho volem vehiculitzar”
D’altra banda, Nuet ha destacat el canvi de rumb dels sobiranistes: "El sector sobiranista no és tant preponderant com quan Domènech era secretari general. És un toc d'atenció perquè Els Comuns no s'ha d'allunyar del sobiranisme". El polític ha afegit que: “Hem sortit nosaltres per, d'alguna forma poder-ho dir. Fins ara no se'ns ha escoltat internament i per això hem hagut de fer un pas públic”.

Joan Josep Nuet, també ha destacat la pluralitat de Sobiranistes, i ha afirmat que el federalisme i independentisme són compatibles.“El dia que Catalunya en Comú no s'assembli a la societat catalana no tindrà sentit”, ha afegit.
Finalment, Nuet ha parlat de la necessitat d'un referèndum pactat: “Hi ha molta gent que creu que l’1 d’octubre no va ser un referèndum, i altres que no van anar ni a votar. Necessitem una fita majoritària en què el 80% de la societat participi”.
Per acabar l' A Primera Hora, Catalunya Cristiana ha presentat el nou número del setmanari, hem recuperat la notícia de les immatriculacions de l’Església de Barcelona i hem començat la secció d’Aniversari Hipercor amb  Carme Planàs.

Pots tornar a escoltar l'A Primera Hora

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció