En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

"El discurs reflexa una autoritat i un lideratge pausat"

Aquest dimarts, a l’entrevista de la Fórmula Estel, hem analitzat els discursos que vam escoltar ahir al Parlament en el ple d’investidura de Quim Torra,…

15 maig 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimarts, a l’entrevista de la Fórmula Estel, hem analitzat els discursos que vam escoltar ahir al Parlament en el ple d’investidura de Quim Torra, amb María José Torrens, llicenciada en Ciencies Polítiques i Economiques per la Universitat de Barcelona: “El President demostra una valentia de ser president en aquestes circumstàncies, que està relacionat amb la tenacitat creativa per a obtenir un canvi. Demostra una iniciativa i emprenaduria en un projecte de canvis per a Catalunya i una força contra la injustícia que estem passant en aquest moment. El discurs reflexa una autoritat i un lideratge pausat”. Aquesta només ha estat una de les moltes descripcions sobre Quim Torra que Maria Jose Torrens, consultora en Recursos Humans, ha fet a RàdioEstel. 
Israel mata a 58 palestins que protestaven contra la nova ambaixada a Jerusalem dels Estats Units
El politòleg Guillem Pursals ha comentat la notícia. “El moviment de Donald Trump pot ajudar a reconèixer Jerusalem com la capital d'Israel, però des d'un punt de vista diplomàtic això no ajuda. Es pot entendre com un reconeixement però posa totes les traves possibles per un acord de pau o reconeixement dels dos Estats”.
Segur que en mengeu a diari… Quines propietats té el tomàquet? Fra Valentí Serra, a Remeis de Frare, ens ho ha explicat.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

Marta Pontnou: "No n’hi ha prou amb empoderar-nos. Necessitem unes lleis que vagin més enllà de les nostres eines"

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí, fent la presentació del pla d'acció per combatre la pressió estètica.

L’assessora d’imatge i membre del grup d’experts que ha elaborat el pla contra la pressió estètica proposa “canviar el sistema de consumir i anar cap a un model de roba sota demanda”

27 març 2023

Redacció

Esther Giménez-Salinas: "Els països que tenen pena de mort, no tenen una situació més pacífica ni menys violenta"  

D'aquesta manera, la síndica de greuges ha defensat un sistema penal menys punitiu i més basat en la reparació del dany a la víctima en aquells casos on la situació ho permeti

24 març 2023

Redacció

Jaume Collboni aposta per reduir les escales de creuers i que el port de Barcelona sigui el punt de sortida dels viatgers

Jaume Collboni, als estudis de Ràdio Estel

El candidat del PSC a Barcelona assegura que "l'Eixample es pot pacificar si s'augmenta l'oferta de transport públic"

23 març 2023

Redacció / Arquebisbat de Tarragona