En directe

Fórmula Estel

ALTRES

El doctor Miquel Pros considera clau "una bona higiene nasal" per evitar congestió i problemes respiratoris

Una de les grans batalles dels pares són els mocs dels fills, causa de la congestió en les vies respiratòries. Aquests fluïts impedeixen una bona…

22 abril 2016

Mercè Raga

Comparteix
Una de les grans batalles dels pares són els mocs dels fills, causa de la congestió en les vies respiratòries. Aquests fluïts impedeixen una bona respiració, molesten els nens i potser fins i tot els acaben traient la gana. Què podem fer per guanyar aquesta batalla? Arriba Mocos fuera , un llibre del doctor Miquel Pros, metge especialista en tractaments naturals. Aquest treball es pot convertir en "la nostra arma definitiva per arribar a la victòria". Pros, amb una llarga trajectòria professional en la medicina natural, ha explicat a Ràdio Estel que “aconseguir nassos lliures de mocs és possible amb una bona higiene nasal”
Aquest llibre arriba després de la primera edició Mocs fora en català, ara fa uns13 anys. Com ha explicat Pros, “com a resultat d’aquesta experiència, ja s'han obert uns balnearis respiratoris”. En aquests espais que el doctor Pros té actualment a Barcelona, Sant Cugat i Girona, el metge i els seus equips disposen d’uns aparells especials, directament recomanables pels tractament de problemàtiques com ara otitis, bronquitis o faringitis. Els balnearis són de dia, no nocturns. “Aquests últims anys, ja ens estaven demanant des de fora més informació sobre el mètode Pros, motiu pel qual hem publicat el llibre també en castellà". Miquel Pros ha destacat finalment que "Mocos fuera és un instrument que permet als pares prendre consciència de la higiene nasal”.  
Es pot escoltar AQUÍ tota l'entrevista a Miquel Pros.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció