En directe

El Matí a Ràdio Estel

SOLIDARITAT

El dret a l’alimentació i la lluita contra la pobresa, tema d'aquest dilluns

Aquest dilluns a Ràdio Estel, preguntem: Tens previst participar en el Gran Recapte d’Aliments o en alguna propera acció de lluita contra la pobresa? -…

14 octubre 2016

Comparteix
Aquest dilluns a Ràdio Estel, preguntem:
Tens previst participar en el Gran Recapte d’Aliments o en alguna propera acció de lluita contra la pobresa?
- Sí. En el Gran Recapte com a voluntari o amb aportacions.
- No, per la meva situació o altres raons.
- Sí. En campanyes de Càritas o altres entitats.
En el programa El mirador de l'actualitat, parlarem aquest dilluns (19.25 h), del dret a l’alimentació i la lluita contra la pobresa, en el centre de l’acció social i la solidaritat. Analitzarem la nova convocatòria del Gran Recapte d’Aliments per al 25 i el 26 de novembre i les claus d’un compromís més eficaç per eradicar la pobresa, en el Dia Mundial d’aquesta causa.
En el col·loqui, hi participaran Lluis Sols, col·laborador de Cristianisme i Justícia, Joan Martí Llobet, president de Mans Unides a Barcelona, Ramón Mora, responsable de campanyes contra el malbaratament del Banc dels Aliments i Mercè Darnell, adjunta d'acció social de Càritas Diocesana de Barcelona.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció