En directe

El rosari

RÀDIO ESTEL

"El gest del govern socialista facilitarà el diàleg Torra-Sánchez"

Bon dia! Aquest dijous, a la primera hora informativa de la Fórmula Estel, Jordi López Camps, membre de Cristianisme i Justícia i d’Omnium Cultural, ha…

5 juliol 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Bon dia! Aquest dijous, a la primera hora informativa de la Fórmula Estel, Jordi López Camps, membre de Cristianisme i Justícia i d’Omnium Cultural, ha valorat l’arribada dels dirigents independentistes a les presons catalanes de Lledoners i Puig de les Basses. 
Ja estan aquí. Mai unes poques paraules han dit tant per molts catalans. Amb l'arribada, probablement avui dels tres polítics que encara estan a Madrid, els dirigents del procés independentista estaran tots ja a Catalunya", ha començat dient López Camps. "Si s’apliqués la justícia, aquestes persones no haurien d’estar a la presó ni un minut més. Cal reconèixer que el gest del govern socialista crea una distensió positiva que facilitarà el diàleg entre Quim Torra i Jordi Sánchez". L'exdirector d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya ha acabat El Comentari de l'Actualitat amb aquestes paraules: "Veurem units en presons catalanes uns dirigents polítics independentistes, mentres els seus partits estan més desunits que mai. Una pena. Una vegada més la desunió traeix els ideals del catalanisme”.
També hem escoltat El pensament del dia: Carme Borbonès, expresidenta de Càritas Catalunya, ha parlat sobre entrendre’ns entre nosaltres malgrat les diferències, i Jordi Valls, consiliari de l’Associació Cristiana de Lesbianes, Gais, Bisexuals i Transsexuals (Aggil), ha analitzat el moment actual del reconeixement del seu col·lectiu a l’Església.
Finalment ha visitat l’Estudi 1 de Ràdio Estel la cap de redacció de Catalunya Cristiana, Carme Munté, per parlar-nos de les novetats del darrer setmanari, centrat a entrendre l’Islam.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel


Foto: Salomé Mulet

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció