En directe

Vespres

RÀDIO ESTEL

"El gest del govern socialista facilitarà el diàleg Torra-Sánchez"

Bon dia! Aquest dijous, a la primera hora informativa de la Fórmula Estel, Jordi López Camps, membre de Cristianisme i Justícia i d’Omnium Cultural, ha…

5 juliol 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Bon dia! Aquest dijous, a la primera hora informativa de la Fórmula Estel, Jordi López Camps, membre de Cristianisme i Justícia i d’Omnium Cultural, ha valorat l’arribada dels dirigents independentistes a les presons catalanes de Lledoners i Puig de les Basses. 
Ja estan aquí. Mai unes poques paraules han dit tant per molts catalans. Amb l'arribada, probablement avui dels tres polítics que encara estan a Madrid, els dirigents del procés independentista estaran tots ja a Catalunya", ha començat dient López Camps. "Si s’apliqués la justícia, aquestes persones no haurien d’estar a la presó ni un minut més. Cal reconèixer que el gest del govern socialista crea una distensió positiva que facilitarà el diàleg entre Quim Torra i Jordi Sánchez". L'exdirector d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya ha acabat El Comentari de l'Actualitat amb aquestes paraules: "Veurem units en presons catalanes uns dirigents polítics independentistes, mentres els seus partits estan més desunits que mai. Una pena. Una vegada més la desunió traeix els ideals del catalanisme”.
També hem escoltat El pensament del dia: Carme Borbonès, expresidenta de Càritas Catalunya, ha parlat sobre entrendre’ns entre nosaltres malgrat les diferències, i Jordi Valls, consiliari de l’Associació Cristiana de Lesbianes, Gais, Bisexuals i Transsexuals (Aggil), ha analitzat el moment actual del reconeixement del seu col·lectiu a l’Església.
Finalment ha visitat l’Estudi 1 de Ràdio Estel la cap de redacció de Catalunya Cristiana, Carme Munté, per parlar-nos de les novetats del darrer setmanari, centrat a entrendre l’Islam.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel


Foto: Salomé Mulet

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció