En directe

Trotamundos

RÀDIO ESTEL

El govern català assegura que “no es tallarà la llum a ningú”

Aquest dilluns el govern català s’ha reunit amb representants de les quatre diputacions, l’Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Àrea…

4 setembre 2019

Comparteix
Aquest dilluns el govern català s’ha reunit amb representants de les quatre diputacions, l’Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, així com amb l’Aliança contra la Pobresa Energètica (API) i la Mesa del Tercer Sector per tal de trobar una solució a l’amenaça feta per Endesa de tallar la llum a les famílies que no puguin pagar-ne la factura. 
Endesa no pot executar aquesta amenaça perquè és un acte contrari a la llei”, ha garantit Francesc Iglesias, secretari general de la Conselleria de Treball d’Afers Socials i Família, en declaracions al programa A Primera Hora. Ha afegit que “la Generalitat ha destinat, des del 2015, 26,6 milions d’euros en ajudes d’urgència per evitar 63.000 talls a famílies vulnerables”. 
Si vols escoltar l’entrevista pots clicar AQUÍ

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció