En directe

La Caravana

ACTUALITAT

El gran Bing Crosby obre el mes de maig com l'artista del dia a la Fórmula Estel

Tal dia com avui fa 113 anys que va néixer Bing Crosby: cantant, ballarí i actor estatunidenc. De nom Harry Lillis, no tenia certificat de…

28 abril 2017

David García

Comparteix
Tal dia com avui fa 113 anys que va néixer Bing Crosby: cantant, ballarí i actor estatunidenc. De nom Harry Lillis, no tenia certificat de naixement; la data, per tant, va ser un secret fins que l'església va revelar la seva acta de baptisme. Crosby va participar en 72 pel·lícules i va vendre més de quatre-cents milions de discos. És considerat el pare de la música nadalenca, també va ser animador dels més variats espectacles de ràdio, televisió i cinema. Va morir a Madrid mentre jugava a golf a La Moraleja. Avui en la seva memòria escoltarem les seves cançons a la Fórmula Estel.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció