En directe

La Caravana

CULTURA

El Gremi de Llibreters de Catalunya espera vendre un milió i mig de llibres aquest Sant Jordi

Unes xifres que, segons Maria Carme Ferrer, presidenta de l'entitat, representen entre un 15 i un 30% de les vendes anuals de les llibreries i gairebé la meitat de les vendes de les més petites.

22 abril 2022

Redacció

Comparteix

El Gremi de Llibreters de Catalunya espera que la Diada de Sant Jordi sigui històrica faci el temps que faci, perquè hi ha menys restriccions i millors xifres prepandèmiques.

La presidenta del Gremi, Maria Carme Ferrer, preveu que es venguin un milió i mig de llibres per aquest Sant Jordi. Unes xifres que representen entre un 15 i un 30% de les vendes anuals de les llibreries i gairebé la meitat de les vendes de les més petites.

Llibres

Ferrer, en una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel' ha exposat que molta gent s'ha avançat a la compra de llibres i que "aquesta setmana ja hi ha hagut cues a les llibreries del país". La diada d'enguany coincideix amb cap de setmana i en aquest sentit, la directora ha recordat que "es vagi on es vagi hi ha llibreries per celebrar Sant Jordi", també ha apuntat que hi ha un cercador de les diferents llibreries disponibles al web del gremi de llibreter.

"Aquesta setmana ja hi ha hagut cues a les llibreries del país"

La directora del gremi de llibreters ha valorat la tasca i la implicació dels professionals, dels ajuntaments i de la Generalitat per poder celebrar una de les festes més importants de l'any, que aglutina ja més de 100 anys d'història, en bones condicions. També ha destacat que hi ha hagut un augment considerable de lectors des de l'esclat de la pandèmia, i que "durant aquells mesos tancats a casa, molta gent va descobrir el plaer de la literatura i les portes que obre a viure altres vides". Maria Carme Ferrer ha recordat la importància que els més petits entrin en contacte amb la lectura des de ben aviat.

Entrevista a Mª Carme Ferrer, presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya

0:00 / 0:00

Més actualitat

SOCIETAT

Un testimoni de l'incendi de València: "L'edifici ara és un esquelet"

L'incendi a un edifici del barri del Campanar a València | EFE Manuel Bruque

Manuel Algora és el propietari d'un laboratori situat a 50 metres del bloc calcinat, que ha deixat, almenys, 4 morts, una desena de ferits i 19 desapareguts

23 febrer 2024

Redacció

AUDIOS

Quan podria sortir en llibertat Dani Alves?

Dani Alves en la primera jornada del judici | EFE

L'advocat penalista Juan Carlos Zayas valora la sentència de quatre anys i sis mesos de presó per agressió sexual al jugador de futbol

22 febrer 2024

Redacció

Sense categoria

Jaume Orra, alcalde de Vilanova de Sau: "Culpar a les hidroelèctriques del buidatge dels pantans és pixar fora de test"

En una entrevista a Ràdio Estel, l'alcalde es desmarca de les acusacions de l'anterior batlle a les hidroelèctriques de buidar el pantà de Sau "per fer llum"

22 febrer 2024

Redacció