En directe

La Caravana

CULTURA

El Gremi de Llibreters de Catalunya espera vendre un milió i mig de llibres aquest Sant Jordi

Unes xifres que, segons Maria Carme Ferrer, presidenta de l'entitat, representen entre un 15 i un 30% de les vendes anuals de les llibreries i gairebé la meitat de les vendes de les més petites.

22 abril 2022

Redacció

Comparteix

El Gremi de Llibreters de Catalunya espera que la Diada de Sant Jordi sigui històrica faci el temps que faci, perquè hi ha menys restriccions i millors xifres prepandèmiques.

La presidenta del Gremi, Maria Carme Ferrer, preveu que es venguin un milió i mig de llibres per aquest Sant Jordi. Unes xifres que representen entre un 15 i un 30% de les vendes anuals de les llibreries i gairebé la meitat de les vendes de les més petites.

Llibres

Ferrer, en una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel' ha exposat que molta gent s'ha avançat a la compra de llibres i que "aquesta setmana ja hi ha hagut cues a les llibreries del país". La diada d'enguany coincideix amb cap de setmana i en aquest sentit, la directora ha recordat que "es vagi on es vagi hi ha llibreries per celebrar Sant Jordi", també ha apuntat que hi ha un cercador de les diferents llibreries disponibles al web del gremi de llibreter.

"Aquesta setmana ja hi ha hagut cues a les llibreries del país"

La directora del gremi de llibreters ha valorat la tasca i la implicació dels professionals, dels ajuntaments i de la Generalitat per poder celebrar una de les festes més importants de l'any, que aglutina ja més de 100 anys d'història, en bones condicions. També ha destacat que hi ha hagut un augment considerable de lectors des de l'esclat de la pandèmia, i que "durant aquells mesos tancats a casa, molta gent va descobrir el plaer de la literatura i les portes que obre a viure altres vides". Maria Carme Ferrer ha recordat la importància que els més petits entrin en contacte amb la lectura des de ben aviat.

Entrevista a Mª Carme Ferrer, presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya

0:00 / 0:00

Més actualitat

Trànsit recomana estar pendent de les dades que publica a temps real per evitar congestions de trànsit aquest pont

Cua de quilòmetres a l'AP-7 a Sant Celoni en direcció Girona

En una entrevista a Ràdio Estel, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha assegurat que "hi ha hagut força tranquil·litat a la xarxa viària".

7 desembre 2022

Redacció

Els experts alerten que falten diners i recursos per aplicar la reforma del Codi Civil Espanyol que elimina la incapacitació de les persones

Una tutora amb una persona amb discapacitat, ensenyant-li com llegir i interpretar les factures.

Xavier Puigdollers, membre de la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural, avisa que les institucions tutelars hauran de refundar-se

5 desembre 2022

Redacció

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció