En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

El 'haiku', una breu invocació del Japó, serveix d'instrument en un llibre que vol "agermanar Orient i Occident"

Noches de luz és el títol d'un llibre escrit per Josefina Cebrián i que està inspirat en el haiku, una aclamació breu en forma de pensament…

9 juny 2015

Redacció

Comparteix
Noches de luz és el títol d'un llibre escrit per Josefina Cebrián i que està inspirat en el haiku, una aclamació breu en forma de pensament espiritual que l'autora ha portat fins a la cultura cristiana a través de l'exaltació de la natura i la creació. En una entrevista a la Fórmula Estel de Ràdio Estel, Josefina Cebrián ha identificat el haiku "amb la mística oriental, essència resumida en 17 síl·labes i que, en aquest llibre, vol agermanar espiritualment Orient i Occident a través de l'espai compartit per a la reflexió en llibertat".
Josefina Cebrián ha dit,  a més, que els versos "volen ser participatius, des d'aquesta brevetat que invita al silenci, a la meditació i a la transcendència, a través de l'espiritualitat del Japó, que ens ha ensenyat moltes coses". L'autora ha presentat l'esperit del llibre com "una invitació a parlar amb el jo interior per trobar la nostra raó de ser". Finalment, ha recordat que, com en altres treballs anteriors, els ingressos per la venda del llibre "són per a Càritas i per a tots els seus programes d'ajuda als més necessitats".
Es pot escoltar aquí (minut 30'00") tota l'entrevista a Josefina Cebrián.

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció