En directe

El rosari

RÀDIO ESTEL

El 'haiku', una breu invocació del Japó, serveix d'instrument en un llibre que vol "agermanar Orient i Occident"

Noches de luz és el títol d'un llibre escrit per Josefina Cebrián i que està inspirat en el haiku, una aclamació breu en forma de pensament…

9 juny 2015

Redacció

Comparteix
Noches de luz és el títol d'un llibre escrit per Josefina Cebrián i que està inspirat en el haiku, una aclamació breu en forma de pensament espiritual que l'autora ha portat fins a la cultura cristiana a través de l'exaltació de la natura i la creació. En una entrevista a la Fórmula Estel de Ràdio Estel, Josefina Cebrián ha identificat el haiku "amb la mística oriental, essència resumida en 17 síl·labes i que, en aquest llibre, vol agermanar espiritualment Orient i Occident a través de l'espai compartit per a la reflexió en llibertat".
Josefina Cebrián ha dit,  a més, que els versos "volen ser participatius, des d'aquesta brevetat que invita al silenci, a la meditació i a la transcendència, a través de l'espiritualitat del Japó, que ens ha ensenyat moltes coses". L'autora ha presentat l'esperit del llibre com "una invitació a parlar amb el jo interior per trobar la nostra raó de ser". Finalment, ha recordat que, com en altres treballs anteriors, els ingressos per la venda del llibre "són per a Càritas i per a tots els seus programes d'ajuda als més necessitats".
Es pot escoltar aquí (minut 30'00") tota l'entrevista a Josefina Cebrián.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció