En directe

Fórmula Estel

FÓRMULA ESTEL

"El jutge va donar un vot de confiança perquè no cometés el que sembla que ha fet"

Jordi Pujol Ferrusola ha ingressat aquest dimarts a la presó de Soto del Real. El jutge José De la Mata ha decretat presó provisional sense…

26 abril 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Jordi Pujol Ferrusola ha ingressat aquest dimarts a la presó de Soto del Real. El jutge José De la Mata ha decretat presó provisional sense fiança per al fill gran de l'expresident de la Generalitat. 
A la Fórmula Estel d’Oriol Casals, l’advocat Ramon de Veciana ha valorat la notícia: "L’any 2015 les acusacions particulars ja van demanar la presó provisional del senyor Pujol, i en aquell moment el jutge no ho va considerar oportú i va donar-li un vot de confiança al sr. Jordi Pujol per tal que no cometés el que sembla que ha fet, que és seguir blanquejant diners o ocultant diners al jutge”. Anticorrupció creu que, durant el temps en què l'han investigat, Pujol Ferrusola hauria evadit 30 milions d'euros.
Preguntat per Oriol Casals si és habitual un vot de confiança com aquest, De Veciana ha respost "És una mica sorprenent. Podem fer comparacions amb el cas Gürtel, o del senyor Ignacio González, en el què immediatament van ingressar a presó perquè no facin moviments a l’estranger amb testaferros”.
L’advocat, en declaracions a RàdioEstel, ha detallat: "El màxim a la presó provisional serien 2 anys, que és el que preveu la llei”, però en el cas de Pujol Ferrusola, ha puntualitzat De Veciana: “Crec que no s’arribarà. Serà el temps imprescindible per a acabar les diligències i enviar aquest assumpte a judici".

Escolta el comentari de l’actualitat de Ramon de Veciana (minut 10)

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

“Càritas no és una ONG, és l’acció de l’església cristiana per a les persones en situacions més vulnerables” 

Eduard Sala ha estat escollit nou director de Càritas Diocesana de Barcelona després d'estar vinculat a l’entitat des de fa quatre dècades i ser responsable de l’àrea social de la institució els últims nou anys.

29 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés: "No donem per feta la investidura de Pedro Sánchez"

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, l'última nit electoral, el 23 de juliol

En una entrevista a Ràdio Estel, el polític socialista lamenta que la dreta "no accepti que ha perdut les eleccions" i augura "una legislatura molt dura"

28 setembre 2023

Redacció