En directe

Fabricació Pròpia

FÓRMULA ESTEL

"El jutge va donar un vot de confiança perquè no cometés el que sembla que ha fet"

Jordi Pujol Ferrusola ha ingressat aquest dimarts a la presó de Soto del Real. El jutge José De la Mata ha decretat presó provisional sense…

26 abril 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Jordi Pujol Ferrusola ha ingressat aquest dimarts a la presó de Soto del Real. El jutge José De la Mata ha decretat presó provisional sense fiança per al fill gran de l'expresident de la Generalitat. 
A la Fórmula Estel d’Oriol Casals, l’advocat Ramon de Veciana ha valorat la notícia: "L’any 2015 les acusacions particulars ja van demanar la presó provisional del senyor Pujol, i en aquell moment el jutge no ho va considerar oportú i va donar-li un vot de confiança al sr. Jordi Pujol per tal que no cometés el que sembla que ha fet, que és seguir blanquejant diners o ocultant diners al jutge”. Anticorrupció creu que, durant el temps en què l'han investigat, Pujol Ferrusola hauria evadit 30 milions d'euros.
Preguntat per Oriol Casals si és habitual un vot de confiança com aquest, De Veciana ha respost "És una mica sorprenent. Podem fer comparacions amb el cas Gürtel, o del senyor Ignacio González, en el què immediatament van ingressar a presó perquè no facin moviments a l’estranger amb testaferros”.
L’advocat, en declaracions a RàdioEstel, ha detallat: "El màxim a la presó provisional serien 2 anys, que és el que preveu la llei”, però en el cas de Pujol Ferrusola, ha puntualitzat De Veciana: “Crec que no s’arribarà. Serà el temps imprescindible per a acabar les diligències i enviar aquest assumpte a judici".

Escolta el comentari de l’actualitat de Ramon de Veciana (minut 10)

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024