En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"El mercat del mòbil s'ha tornat força madur"

Aquest dilluns ha començat el Mobile World Congress, que convertirà una altra vegada Barcelona en la capital mundial dels mòbils. Mercè Raga, presentadora de la Fórmula…

26 febrer 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dilluns ha començat el Mobile World Congress, que convertirà una altra vegada Barcelona en la capital mundial dels mòbils. Mercè Raga, presentadora de la Fórmula Estel, ha entrevistat César Córcoles, professor dels estudis d’informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions de la UOC, que ha revel·lat: “El Samsgung S9 és una evolució important, però és una evolució més que una revolució. El mercat del mòbil s’ha tornat força madur i és difícil que hi hagi novetats que ens facin llençar el mòbil antic per comprar un nou”. Córcoles ha apuntat la càmera del mòbil, la intel·ligència artificial i el 5G com protagonistes d’aquesta edició.
Barcelona Magic Line
Aquest diumenge es va celebrar la 5a caminata Magic Line a Barcelona, una mobilització solidària a favor de les persones en situació vulnerable. El Germà Eduardo Ribes, responsable de la Magic Line de la província d’Aragó Sant Rafael de Sant Joan de Déu, ha detallat que “representa el colofó de 4 mesos de mobilització ciutadana” i ha recollit les dades: "Més de 13.000 persones, constituides en 912 equips, van fer els recorreguts de 10, 15, 20, 30 o 40 quilòmetres, i es van recollir 323.000 euros per projectes solidaris de Sant Joan de Déu".
I els dilluns obrim la setmana amb Vist per Sentència: Eulogi Broto fa un repàs de l’actualitat jurídica del país a partir de les 9 del matí.

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció