En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"El mercat del mòbil s'ha tornat força madur"

Aquest dilluns ha començat el Mobile World Congress, que convertirà una altra vegada Barcelona en la capital mundial dels mòbils. Mercè Raga, presentadora de la Fórmula…

26 febrer 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dilluns ha començat el Mobile World Congress, que convertirà una altra vegada Barcelona en la capital mundial dels mòbils. Mercè Raga, presentadora de la Fórmula Estel, ha entrevistat César Córcoles, professor dels estudis d’informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions de la UOC, que ha revel·lat: “El Samsgung S9 és una evolució important, però és una evolució més que una revolució. El mercat del mòbil s’ha tornat força madur i és difícil que hi hagi novetats que ens facin llençar el mòbil antic per comprar un nou”. Córcoles ha apuntat la càmera del mòbil, la intel·ligència artificial i el 5G com protagonistes d’aquesta edició.
Barcelona Magic Line
Aquest diumenge es va celebrar la 5a caminata Magic Line a Barcelona, una mobilització solidària a favor de les persones en situació vulnerable. El Germà Eduardo Ribes, responsable de la Magic Line de la província d’Aragó Sant Rafael de Sant Joan de Déu, ha detallat que “representa el colofó de 4 mesos de mobilització ciutadana” i ha recollit les dades: "Més de 13.000 persones, constituides en 912 equips, van fer els recorreguts de 10, 15, 20, 30 o 40 quilòmetres, i es van recollir 323.000 euros per projectes solidaris de Sant Joan de Déu".
I els dilluns obrim la setmana amb Vist per Sentència: Eulogi Broto fa un repàs de l’actualitat jurídica del país a partir de les 9 del matí.

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció