En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

“El més important no és què es pot fer fer sinó com ho fem”

El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel ha parlat aquest dilluns de les noves restriccions anunciades divendres passat i que ja estan en vigor.…

21 desembre 2020

Comparteix

El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel ha parlat aquest dilluns de les noves restriccions anunciades divendres passat i que ja estan en vigor. Imma Soler, sotsdirectora de Coordinació i Gestió d'Emergencies de Protecció Civil, ha defensat el nou canvi de mesures perquè “és bàsic minimitzar al màxim la mobilitat”. Ha afegit que, si som conseqüents amb una mobilitat responsable, “el més important no és què es pot fer, sinó com ho fem”. 
Pel que fa a les reunions de famíliesi amics, es poden fer per grups de sis i de deu persones durant els dies festius, però la sotsdirectora d’Emergències ha aclarit que “hauríem de ser el mínim possible de persones”, i ha recordat que “cal portar sempre la mascareta”. Segons ha comentat, cal tenir present que, tot i que es compleixi el nombre màxim de persones en una reunió, cal fer-ho amb un màxim de dues bombolles de convivència. Imma Soler ha subratllat, a més, el paper responsable de la majoria de la societat, però ha puntualitzat que, tot i això, cal “aconseguir que les mesures siguin generalitzades”.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció