En directe

Plusvàlua dones

CULTURA

El monestir de Montserrat obre les portes als agnòstics

L’Hostatgeria del monestir de Montserrat ha anunciat enun comunicat que els propers 3 i 4 de novembre organitzarà un cap de setmanadedicat exclusivament a les…

4 octubre 2018

Macià Grau

Comparteix

L’Hostatgeria del monestir de Montserrat ha anunciat enun comunicat que els propers 3 i 4 de novembre organitzarà un cap de setmanadedicat exclusivament a les persones que no se senten creients. Aquesta iniciativa,que forma part d’una sèrie de propostes que organitza l’hostatgeria monàstica,està oberta tant a homes com a dones, que hi podran assistir sols o ambparella.

L’activitat començarà el dissabte 3 de novembre a les12h, i finalitzarà el diumenge 4 amb un dinar. Durant aquests dos dies, elsparticipants podran gaudir d’activitats inèdites, com una passejada nocturnapel jardí del monestir, una caminada per la muntanya, i fins i tot l’assistènciaa una pregària de la comunitat de monjos.

D’aquesta manera, el monestir vol apropar els valors dela vida monàstica als assistents, que també participaran en una xerradaimpartida per un monjo que els explicarà el dia a dia al monestir. Les personesinteressades a participar d’aquesta iniciativa, s’han de posar en contacte amb elP. Sergi d’Assís Gelpí a través del seu correu hostatgeriademontserrat@gmail.como del telèfon 93 877 77 65. El preu, amb allotjament i àpats a l’interior delmonestir inclosos, és de 60 euros.

 

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció