En directe

La Caravana

ESGLÉSIA CATALUNYA

El monestir de Montserrat prepara un recés per joves en esperit de recerca

Desprésd’organitzar un recés per a persones no creients, el monestir de Montserrat haanunciat que el proper dissabte 22 de desembre convidarà els joves de 20…

26 novembre 2018

Macià Grau

Comparteix

Desprésd’organitzar un recés per a persones no creients, el monestir de Montserrat haanunciat que el proper dissabte 22 de desembre convidarà els joves de 20 a 35anys a viure en profunditat la proximitat del Nadal mitjançant un recésespiritual.

Laproposta, que s’emmarca dins del conjunt d’activitats pastorals que esrealitzen periòdicament a Montserrat, l’ha organitzat el P. Antoni Pou, monjodel monestir, amb l’objectiu d’ajudar els joves a aprofundir en la seva fe i apreparar-se per viure les festes de Nadal amb més sentit.

Elrecés començarà a les 10h del matí amb la celebració de la missa conventual, icontinuarà amb una conferència de l’analista internacional i membre deCristianisme i Justícia Oscar Mateos, que parlarà sobre la implicació de lapròpia fe en la defensa dels més desvalguts del món. Després de dinar, elsparticipants compartiran en grup les seves reflexions suscitades a partir de laconferència, i finalment es farà una pregària amb cants de Taizé.

Lainscripció al recés, que inclou el dinar al menjador de l’hostatgeria, té unpreu de 10 euros, i es pot fer a través del telèfon de l’hostatgeria (93 877 7765) o bé enviant un correu a tonipou@yahoo.com.

Més actualitat

AUDIOS

Quan podria sortir en llibertat Dani Alves?

Dani Alves en la primera jornada del judici | EFE

L'advocat penalista Juan Carlos Zayas valora la sentència de quatre anys i sis mesos de presó per agressió sexual al jugador de futbol

22 febrer 2024

Redacció

Sense categoria

Jaume Orra, alcalde de Vilanova de Sau: "Culpar a les hidroelèctriques del buidatge dels pantans és pixar fora de test"

En una entrevista a Ràdio Estel, l'alcalde es desmarca de les acusacions de l'anterior batlle a les hidroelèctriques de buidar el pantà de Sau "per fer llum"

22 febrer 2024

Redacció

POLÍTICA

Jordi Coronas (ERC): "Ara mateix no contemplem l'escenari de formar un tripartit d'esquerres a Barcelona"

El portaveu adjunt d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona assegura en una entrevista a Ràdio Estel que l'acord de pressupostos a Barcelona fa estirar el model del PSC cap al model republicà

21 febrer 2024

Redacció