En directe

Camins

ESGLÉSIA CATALUNYA

El monestir de Montserrat prepara un recés per joves en esperit de recerca

Desprésd’organitzar un recés per a persones no creients, el monestir de Montserrat haanunciat que el proper dissabte 22 de desembre convidarà els joves de 20…

26 novembre 2018

Macià Grau

Comparteix

Desprésd’organitzar un recés per a persones no creients, el monestir de Montserrat haanunciat que el proper dissabte 22 de desembre convidarà els joves de 20 a 35anys a viure en profunditat la proximitat del Nadal mitjançant un recésespiritual.

Laproposta, que s’emmarca dins del conjunt d’activitats pastorals que esrealitzen periòdicament a Montserrat, l’ha organitzat el P. Antoni Pou, monjodel monestir, amb l’objectiu d’ajudar els joves a aprofundir en la seva fe i apreparar-se per viure les festes de Nadal amb més sentit.

Elrecés començarà a les 10h del matí amb la celebració de la missa conventual, icontinuarà amb una conferència de l’analista internacional i membre deCristianisme i Justícia Oscar Mateos, que parlarà sobre la implicació de lapròpia fe en la defensa dels més desvalguts del món. Després de dinar, elsparticipants compartiran en grup les seves reflexions suscitades a partir de laconferència, i finalment es farà una pregària amb cants de Taizé.

Lainscripció al recés, que inclou el dinar al menjador de l’hostatgeria, té unpreu de 10 euros, i es pot fer a través del telèfon de l’hostatgeria (93 877 7765) o bé enviant un correu a tonipou@yahoo.com.

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció