En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

El monestir de Montserrat prepara un recés per joves en esperit de recerca

Desprésd’organitzar un recés per a persones no creients, el monestir de Montserrat haanunciat que el proper dissabte 22 de desembre convidarà els joves de 20…

26 novembre 2018

Macià Grau

Comparteix

Desprésd’organitzar un recés per a persones no creients, el monestir de Montserrat haanunciat que el proper dissabte 22 de desembre convidarà els joves de 20 a 35anys a viure en profunditat la proximitat del Nadal mitjançant un recésespiritual.

Laproposta, que s’emmarca dins del conjunt d’activitats pastorals que esrealitzen periòdicament a Montserrat, l’ha organitzat el P. Antoni Pou, monjodel monestir, amb l’objectiu d’ajudar els joves a aprofundir en la seva fe i apreparar-se per viure les festes de Nadal amb més sentit.

Elrecés començarà a les 10h del matí amb la celebració de la missa conventual, icontinuarà amb una conferència de l’analista internacional i membre deCristianisme i Justícia Oscar Mateos, que parlarà sobre la implicació de lapròpia fe en la defensa dels més desvalguts del món. Després de dinar, elsparticipants compartiran en grup les seves reflexions suscitades a partir de laconferència, i finalment es farà una pregària amb cants de Taizé.

Lainscripció al recés, que inclou el dinar al menjador de l’hostatgeria, té unpreu de 10 euros, i es pot fer a través del telèfon de l’hostatgeria (93 877 7765) o bé enviant un correu a tonipou@yahoo.com.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció