En directe

Fórmula Estel

CULTURA

El monestir de Santa Maria de Vallbona, monument favorit dels catalans

El monestir deSanta Maria de Vallbona ja pot presumir de ser el monument favorit delscatalans. Així ho han decidit els més de 200.000 usuaris que…

11 maig 2018

Redacció

Comparteix

El monestir deSanta Maria de Vallbona ja pot presumir de ser el monument favorit delscatalans. Així ho han decidit els més de 200.000 usuaris que han participat alconcurs “El Monument favorit dels catalans 2018”, certamen organitzat per larevista Descobrir, l’Agència Catalanadel Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i el programa Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio. Eltemple ha superat a la final un altre monestir, el de Sant Pere de Rodes, en uncertamen en el qual s’han presentat grans monuments del nostre país com el castellde Montsoriu o la cartoixa d’Escaladei, tots dos semifinalistes.

Aquesta és latercera edició del concurs, que va néixer com una manera de fer més visible l’excepcionalitatdels monuments i el patrimoni cultural del país. Els dos guanyadors anteriorsvan ser el Turó de la Seu Vella de Lleida, el primer any, i el castell deCardona el segon.

Els organitzadors handestacat el gran èxit de participació i l’expectació que ha generat el concursdes del primer dia, a la mateixa vegada que han elogiat al monestir de SantaMaria de Vallbona, que han descrit com “el monestir cistercenc femení mésimportant del Principat”. La resta de participants i els vots obtinguts espoden consultar a la web de la revista Descobrir:www.descobrir.cat.

 

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció