En directe

Fórmula Estel

CULTURA

El musical “Godspell” arriba a Barcelona

El cap de setmana del9 al 10 de febrer, al teatre La Salle Bonanova (Barcelona), el grup Hakuna Teatreestrena el musical Godspell.  “La nostra aposta…

4 febrer 2019

Rosa

Comparteix

El cap de setmana del9 al 10 de febrer, al teatre La Salle Bonanova (Barcelona), el grup Hakuna Teatreestrena el musical Godspell.

 “La nostra aposta éspresentar que Jesús continua viu ara i que és present a tot arreu”, explica a Catalunya CristianaNúria de Bofarull, codirectora del musical.

 Godspell, el musical,va néixer als anys setanta i està basat en l’evangeli de sant Mateu. La darreraproducció important que es va fer va ser a Brodway el 2012.

 Ara, de la mà deHakuna Teatre, tenim l’oportunitat de gaudir d’aquest musical que ens presentaJesús “d’una manera molt més fresca, que pot arribar a tothom. La gent jove potveure’l més proper i descobrir que és viu i que s’adapta al temps que vivim”,assegura la codirectora del musical.

 Hakuna és un movimentcristià que va néixer a la Jornada Mundial de la Joventut de Rio de Janeiro. Es caracteritzaper crear noves cançons de temàtica religiosa i té un profund carisma eucarístic.Ja ha editat tres discos i, davant l’èxit de les cançons, es va decidir a tenirpresència en el món dels musicals cristians amb una obra feta amb moltaprofessionalitat i atractiva per a tothom.

Segons Núria deBofarull, “volem mostrar que en el món de l’espectacle també hi ha lloc per amusicals de temàtica religiosa, que es pot fer alguna cosa catòlica amb molt decarisma i empenta. Haurà valgut la pena si algú descobreix que el missatgeprincipal de Jesucrist és l’amor i que això que es va dir fa 2.000 anys avuidia és tan nou com en aquell moment”.

Les entrades es podenadquirir a www.hagamosteatro.com.

 

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció