En directe

Fórmula Estel

CULTURA

El musical “Godspell” arriba a Barcelona

El cap de setmana del9 al 10 de febrer, al teatre La Salle Bonanova (Barcelona), el grup Hakuna Teatreestrena el musical Godspell.  “La nostra aposta…

4 febrer 2019

Rosa

Comparteix

El cap de setmana del9 al 10 de febrer, al teatre La Salle Bonanova (Barcelona), el grup Hakuna Teatreestrena el musical Godspell.

 “La nostra aposta éspresentar que Jesús continua viu ara i que és present a tot arreu”, explica a Catalunya CristianaNúria de Bofarull, codirectora del musical.

 Godspell, el musical,va néixer als anys setanta i està basat en l’evangeli de sant Mateu. La darreraproducció important que es va fer va ser a Brodway el 2012.

 Ara, de la mà deHakuna Teatre, tenim l’oportunitat de gaudir d’aquest musical que ens presentaJesús “d’una manera molt més fresca, que pot arribar a tothom. La gent jove potveure’l més proper i descobrir que és viu i que s’adapta al temps que vivim”,assegura la codirectora del musical.

 Hakuna és un movimentcristià que va néixer a la Jornada Mundial de la Joventut de Rio de Janeiro. Es caracteritzaper crear noves cançons de temàtica religiosa i té un profund carisma eucarístic.Ja ha editat tres discos i, davant l’èxit de les cançons, es va decidir a tenirpresència en el món dels musicals cristians amb una obra feta amb moltaprofessionalitat i atractiva per a tothom.

Segons Núria deBofarull, “volem mostrar que en el món de l’espectacle també hi ha lloc per amusicals de temàtica religiosa, que es pot fer alguna cosa catòlica amb molt decarisma i empenta. Haurà valgut la pena si algú descobreix que el missatgeprincipal de Jesucrist és l’amor i que això que es va dir fa 2.000 anys avuidia és tan nou com en aquell moment”.

Les entrades es podenadquirir a www.hagamosteatro.com.

 

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció