En directe

Fórmula Estel

CULTURA

El musical “Godspell” arriba a Barcelona

El cap de setmana del9 al 10 de febrer, al teatre La Salle Bonanova (Barcelona), el grup Hakuna Teatreestrena el musical Godspell.  “La nostra aposta…

4 febrer 2019

Rosa

Comparteix

El cap de setmana del9 al 10 de febrer, al teatre La Salle Bonanova (Barcelona), el grup Hakuna Teatreestrena el musical Godspell.

 “La nostra aposta éspresentar que Jesús continua viu ara i que és present a tot arreu”, explica a Catalunya CristianaNúria de Bofarull, codirectora del musical.

 Godspell, el musical,va néixer als anys setanta i està basat en l’evangeli de sant Mateu. La darreraproducció important que es va fer va ser a Brodway el 2012.

 Ara, de la mà deHakuna Teatre, tenim l’oportunitat de gaudir d’aquest musical que ens presentaJesús “d’una manera molt més fresca, que pot arribar a tothom. La gent jove potveure’l més proper i descobrir que és viu i que s’adapta al temps que vivim”,assegura la codirectora del musical.

 Hakuna és un movimentcristià que va néixer a la Jornada Mundial de la Joventut de Rio de Janeiro. Es caracteritzaper crear noves cançons de temàtica religiosa i té un profund carisma eucarístic.Ja ha editat tres discos i, davant l’èxit de les cançons, es va decidir a tenirpresència en el món dels musicals cristians amb una obra feta amb moltaprofessionalitat i atractiva per a tothom.

Segons Núria deBofarull, “volem mostrar que en el món de l’espectacle també hi ha lloc per amusicals de temàtica religiosa, que es pot fer alguna cosa catòlica amb molt decarisma i empenta. Haurà valgut la pena si algú descobreix que el missatgeprincipal de Jesucrist és l’amor i que això que es va dir fa 2.000 anys avuidia és tan nou com en aquell moment”.

Les entrades es podenadquirir a www.hagamosteatro.com.

 

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció