En directe

El Matí a Ràdio Estel

SOLIDARITAT

El Nadal, moment de retrobament, ajut i solidaritat

Aprofitantl’arribada del Nadal i l’alegria i la il·lusió que comporta, Càritas diocesanade Tarragona ha decidit enviar un missatge d’esperança a tota la societat, perrecordar que…

14 desembre 2018

Macià Grau

Comparteix

Aprofitantl’arribada del Nadal i l’alegria i la il·lusió que comporta, Càritas diocesanade Tarragona ha decidit enviar un missatge d’esperança a tota la societat, perrecordar que també és un moment per retrobar-nos, ajudar, i comprometre’ns ambels altres. Per fer-ho, el seu director, Salvador Grané Terradas, ha redactatun comunicat per als mitjans de comunicació sota el títol “Un nou món és possible”,on explica tres històries reals de superació que animen a continuar amb el compromís amb els més vulnerables.

Comexplica Grané a la missiva, “la tasca social de Càritas avui continua sent imprescindibleper a moltes persones que no tenen feina, que pateixen solitud, i que noaconsegueixen el reconeixement dels seus drets fonamentals ni poden satisferles seves necessitats bàsiques”. Per això el mateix director fa unacrida a tothom a “posar-se en lloc dels altres perquè siguin feliços”,mitjançant el projecte solidari de Càritas.

Finalment,la carta també dona diversos consells que es poden seguir per formar part delcompromís de l’entitat: realitzar donatius puntuals, consumir de maneraresponsable, ser voluntari per acompanyar persones o assessorar-les, o fer-sesoci de Càritas col·laborant-hi de manera continuada.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció