En directe

Tot sardana

RÀDIO ESTEL

El nou acord de pau a Colòmbia

Aquest dilluns, a Ràdio Estel, preguntem: Com veus que l’acord per la pau a Colòmbia no se sotmeti ara a referèndum? - Bé. Després del…

25 novembre 2016

Comparteix
Aquest dilluns, a Ràdio Estel, preguntem:
Com veus que l’acord per la pau a Colòmbia no se sotmeti ara a referèndum?
- Bé. Després del ‘no’ en l’anterior consulta, hi ha més consens social.
- Malament. Si es va votar la primera vegada, ara cal tornar a fer-ho.
- Sigui el que sigui, el més important és impulsar la pau.
En el programa El mirador de l'actualitat, parlarem aquest dilluns (19.25 hores), del nou acord de pau a Colòmbia, signat dijous passat i pendent només d’aprovació al Congrés, sense el plebiscit que continua reclamant l’oposició liderada per Álvaro Uribe:
- El nou pacte amplia els anys de reclusió per als caps guerrillers i també obliga les FARC a compensar les víctimes del conflicte armat amb el seu patrimoni, fruit bàsicament del narcotràfic. Tampoc no formarà part de la Constitució.
Compartirem col·loqui amb Tica Font, directora de l’Institut Català Internacional per la Pau, Farid Samir Benavides, exviceministre de Justícia de Colòmbia i Jordi Cussó, membre de la Fundació Carta de la Pau.

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció