En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

El nou bisbe de Lleida prendrà possessió de la diòcesi el 20 de setembre

Mons. Salvador Giménez Valls prendrà possessió de la diòcesi de Lleida el pròxim 20 de setembre, a les 5 de la tarda, en una cerimònia…

7 agost 2015

Redacció

Comparteix

Mons. Salvador Giménez Valls prendrà possessió de la diòcesi de Lleida el pròxim 20 de setembre, a les 5 de la tarda, en una cerimònia que tindrà lloc a la Catedral Nova de Lleida.

El Sant Pare va nomenar el 16 de juliol passat l'aleshores bisbe de Menorca com a nou pastor de la diòcesi lleidatana. Aquest nomenament es va fer públic la passada setmana, el dia 25 d'agost, iniciant-se llavors el procés de relleu al capdavant del Bisbat de Lleida.

Dies abans de la presa de possessió del bisbe Salvador, també hi haurà una cerimònia de comiat de Mons. Joan Piris, que durant set anys ha estat al capdavant de la nostra diòcesi. La data d'aquesta celebració encara està per determinar.

Entrevista Mons. Salvador Giménez Valls from MCS.Bisbat de Lleida on Vimeo.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció