En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

El nou govern de Mariano Rajoy, en parlem aquest dilluns

Aquest dilluns, a Ràdio Estel, preguntem: Què et sembla la reelecció de Rajoy i la formació del govern espanyol? - Bé. Era necessari i, amb…

28 octubre 2016

Comparteix
Aquest dilluns, a Ràdio Estel, preguntem:
Què et sembla la reelecció de Rajoy i la formació del govern espanyol?
- Bé. Era necessari i, amb els nous ministres, es donarà un bon impuls.
- Malament. És feble, continuista i sense un horitzó clar.
- Caldrà donar els 100 dies de gràcia.
En el programa El mirador de l'actualitat, analitzarem aquest dilluns (19.25 hores), el nou govern espanyol presidit per Mariano Rajoy: Difícils equilibris per governar i treure iniciatives parlamentàries al Congrés.
- Els compromisos en educació, lluita contra la corrupció, canvis en la reforma laboral i finançament autonòmic.
- Els ministres.
- La nova etapa davant el procés de Catalunya.
En el col·loqui, hi participaran Joan Capdevila, diputat d’Esquerra al Congrés, Lluís Serra Llansana, secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya i Sixto Cadenasmembre de la Junta de Societat Civil Catalana i funcionari de l'Administració de Justícia.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció