En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

El Palau Robert acull la mostra 'Tots som súpers! La gran exposició del Super3', en els 25 anys del Club

El Palau Robert de Barcelona acull, des d'aquest dijous 17 de març i fins al diumenge 4 de setembre, la mostra 'Tots som súpers! La…

17 març 2016

Mercè Raga

Comparteix
El Palau Robert de Barcelona acull, des d'aquest dijous 17 de març i fins al diumenge 4 de setembre, la mostra 'Tots som súpers! La gran exposició del Super3', coincidint amb els 25 anys del club amb més socis de Catalunya. Toni Roy, comissari de l’exposició i director de la Festa del Supers, ha explicat a Ràdio Estel que "reunir tota la història d’aquests 25 anys ha estat bastant complexa”. En aquest sentit, el que es pretén amb la mostra és “que els visitants es sorprenguin i que els records que tenen els infants estiguin representats d’una forma molt especial”. Segons el director de la Festa dels Súpers, aquesta exposició és “una experiència única, especial i original”.  
La proposta pretén fer un recorregut per la trajectòria del Super3 a través del foment dels valors, la vocació d'entretenir, d'informar, d'engrescar, d'innovar, de fidelitzar. La voluntat del Super3 i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) és dinamitzar el teixit cultural i empresarial a través dels actes relacionats amb el club. L’entrada a l'exposició és gratuïta per a totes les edats.
AQUÍ podeu escoltar l’entrevista a partir del minut 10’00"

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024