En directe

La Caravana

SOCIETAT

El panorama polític a Catalunya després de les eleccions del 21D

Aquest dijous, des de Ràdio Estel, preguntem: Amb la situació actual, veus viable que Puigdemont sigui investit president? - Sí, encara que sigui detingut o,…

3 gener 2018

@IgnasiMiranda

Comparteix
Aquest dijous, des de Ràdio Estel, preguntem:
Amb la situació actual, veus viable que Puigdemont sigui investit president?
- Sí, encara que sigui detingut o, fins i tot, des de Bèlgica.
- No. Les forces independentistes haurien de pactar un altre candidat.
- Sí, però només si hi ha un acord polític o un canvi en el procés judicial.
A les 18.00h en el programa 'El Mirador de l'actualitat' de Ràdio Estel, analitzarem el panorama polític després de les eleccions del 21D:
- La constitució del Parlament no més tard del 23 de gener: possibles acords per a la mesa.
- El paper de Ciutadans: les pressions que ha rebut per intentar obrir una roda de consultes com a força més votada.
- La majoria independentista i les possibilitats que Puigdemont (o un altre) sigui investit. La situació judicial del president destituït per l’article 155.
- Previsió del que pot passar, amb els interrogants oberts sobre possibles escenaris, amb la fragmentació actual, i sobre la presència o no de Puigdemont en el moment de la investidura.
- El present i el futur de Junqueras i Forn, com també dels jordis.
En el col·loqui, ens acompanyaran el regidor d'ERC de l'Ajuntament de Barcelona Jordi Coronas, el membre de Societat Civil Catalana Sixto Cadenas i l'exdirector general d'Afers Religiosos Jordi López Camps.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció