En directe

El Matí a Ràdio Estel

VATICÀ

El Papa agraeix les oracions per la mort de tres familiars seus

El papa Francesc ha agraït durant una audiència general realitzada a l’Aula Pau VI totes les oracions i condolences que ha rebut després de conèixer…

21 agost 2014

Redacció

Comparteix

El papa Francesc ha agraït durant una audiència general realitzada a l’Aula Pau VI totes les oracions i condolences que ha rebut després de conèixer la mort de la dona i els dos fills, de 8 mesos i 2 anys, d’un nebot seu. Els tres familiars van perdre la vida en un accident de trànsit a Argentina, i el seu nebot, Emmanuel Bergoglio, es troba en estat crític.

«Us agraeixo molt les pregàries i condolences pel que ha succeït a la meva família. També el Papa té una família», ha indicat el Papa. El Pontífex té cinc germans i 16 nebots, un dels quals ha patit l’accident.

El Ministeri d’Exteriors argentí ha enviat també un missatge de condolença al Papa en nom de la seva presidenta, Cristina Fernández, en el que assegura que els argentins estan «trasbalsats» per la tragèdia. També recorda que el Papa Bergoglio «sempre ha estat proper aquells que pateixen».

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció