En directe

La Missa de cada dia

PAPA FRANCESC

El Papa anima els joves a preguntar-se cadascú "per a qui sóc jo"

El Papa ha recordat aquest dissabte que "no n'hi ha prou de preguntar-se qui sóc jo, com sovint proposa la cultura dominant, sinó que cal,…

9 abril 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix

El Papa ha recordat aquest dissabte que "no n'hi ha prou de preguntar-se qui sóc jo, com sovint proposa la cultura dominant, sinó que cal, orientar la qüestió de manera diferent i preguntar-se per a qui sóc jo". En l'homilia de la Vetlla de Pregària per preparar la Jornada Mundial de la Joventut, aquest any en Diumenge de Rams i a nivell diocesà, Francesc ha assegurat també que "la felicitat es troba en la nostra entrega, seguint l'exemple de Jesús, que ofereix la seva vida per la humanitat". El Sant Pare s'ha trobat amb els joves de la seva diòcesi i de les altres Diòcesi de la regió del Lazio, en una gran celebració a la Basílica Papal de Santa Maria la Major.

En la seva predicació, amb un text que havia lliurat als nois i noies presents, el pontífex ha explicat que "aquesta vetlla de pregària és la primera ocasió que tenen els joves de participar directament en el camí de preparació per al proper Sínode dels Bisbes i per a la Jornada Mundial de la Joventut de Panamà, que tindrà lloc immediatament després de l'Assemblea sinodal". La vetlla d'aquest dissabte s'ha centrat en la reflexió sobre les figures del Deixeble estimat, triat com una icona evangèlica dins el document preparatori per al Sínde, i de la Mare de Déu, que inspira els temes de les properes tres jornades mundials, abans de la cita al país centreamericà.

La XV Assemblea General Ordinària del Sínode dels Bisbes, fixada per a l’octubre de l’any vinent amb el títol “Els joves, la fe i el discerniment vocacional”, també és un pas en la ruta cap a la 34a Jornada Mundial de la Joventut a nivell internacional, que es farà el 2019 al Panamà.

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció