En directe

Laudes

PAPA FRANCESC

El Papa anima els joves a preguntar-se cadascú "per a qui sóc jo"

El Papa ha recordat aquest dissabte que "no n'hi ha prou de preguntar-se qui sóc jo, com sovint proposa la cultura dominant, sinó que cal,…

9 abril 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix

El Papa ha recordat aquest dissabte que "no n'hi ha prou de preguntar-se qui sóc jo, com sovint proposa la cultura dominant, sinó que cal, orientar la qüestió de manera diferent i preguntar-se per a qui sóc jo". En l'homilia de la Vetlla de Pregària per preparar la Jornada Mundial de la Joventut, aquest any en Diumenge de Rams i a nivell diocesà, Francesc ha assegurat també que "la felicitat es troba en la nostra entrega, seguint l'exemple de Jesús, que ofereix la seva vida per la humanitat". El Sant Pare s'ha trobat amb els joves de la seva diòcesi i de les altres Diòcesi de la regió del Lazio, en una gran celebració a la Basílica Papal de Santa Maria la Major.

En la seva predicació, amb un text que havia lliurat als nois i noies presents, el pontífex ha explicat que "aquesta vetlla de pregària és la primera ocasió que tenen els joves de participar directament en el camí de preparació per al proper Sínode dels Bisbes i per a la Jornada Mundial de la Joventut de Panamà, que tindrà lloc immediatament després de l'Assemblea sinodal". La vetlla d'aquest dissabte s'ha centrat en la reflexió sobre les figures del Deixeble estimat, triat com una icona evangèlica dins el document preparatori per al Sínde, i de la Mare de Déu, que inspira els temes de les properes tres jornades mundials, abans de la cita al país centreamericà.

La XV Assemblea General Ordinària del Sínode dels Bisbes, fixada per a l’octubre de l’any vinent amb el títol “Els joves, la fe i el discerniment vocacional”, també és un pas en la ruta cap a la 34a Jornada Mundial de la Joventut a nivell internacional, que es farà el 2019 al Panamà.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció