En directe

Sense distància

VATICÀ

El Papa autoritza la publicació del document final del Sínode dels Joves

Eldia abans de clausurar oficialment la XV Assemblea general ordinària del Sínodedels Joves, el papa Francesc va autoritzar la publicació del document final queha sorgit…

29 octubre 2018

Redacció

Comparteix

Eldia abans de clausurar oficialment la XV Assemblea general ordinària del Sínodedels Joves, el papa Francesc va autoritzar la publicació del document final queha sorgit del treball de tots els pares sinodals durant aquestes setmanes.

Eltext, que consta de 60 pàgines i està dividit en dotze capítols, finalment vaestar aprovat per dos terços de l’Aula Sinodal, fet que va permetre al Papa autoritzarla seva publicació el 27 d’octubre passat. Prèviament a la seva aprovació, eldocument es va llegir a l’Aula de manera alterna de la mà del relator general,cardenal Sérgio da Rocha, dels secretaris especials, pare Giacomo Costa i donRossano Sala, i del membre de la Comissió per a la Redacció del text, Mons.Bruno Forte.

Comva explicar el mateix cardenal Da Rocha, aquest text és “el resultat d’unveritable treball d’equip entre els pares sinodals i tots els participants delSínode, principalment els joves”.

Elresum dels dotze capítols que formen el document es pot consultar a la pàginaweb d’informació del Vaticà: www.vaticannews.va/es.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció