En directe

La Caravana

VATICÀ

El Papa autoritza la publicació del document final del Sínode dels Joves

Eldia abans de clausurar oficialment la XV Assemblea general ordinària del Sínodedels Joves, el papa Francesc va autoritzar la publicació del document final queha sorgit…

29 octubre 2018

Redacció

Comparteix

Eldia abans de clausurar oficialment la XV Assemblea general ordinària del Sínodedels Joves, el papa Francesc va autoritzar la publicació del document final queha sorgit del treball de tots els pares sinodals durant aquestes setmanes.

Eltext, que consta de 60 pàgines i està dividit en dotze capítols, finalment vaestar aprovat per dos terços de l’Aula Sinodal, fet que va permetre al Papa autoritzarla seva publicació el 27 d’octubre passat. Prèviament a la seva aprovació, eldocument es va llegir a l’Aula de manera alterna de la mà del relator general,cardenal Sérgio da Rocha, dels secretaris especials, pare Giacomo Costa i donRossano Sala, i del membre de la Comissió per a la Redacció del text, Mons.Bruno Forte.

Comva explicar el mateix cardenal Da Rocha, aquest text és “el resultat d’unveritable treball d’equip entre els pares sinodals i tots els participants delSínode, principalment els joves”.

Elresum dels dotze capítols que formen el document es pot consultar a la pàginaweb d’informació del Vaticà: www.vaticannews.va/es.

Més actualitat

EDUCACIÓ

"El val escolar impulsat pel Govern no serveix perquè les famílies estalviïn diners"

Una mare fent la compra de material escolar pel nou curs, a la botiga Abacus de Barcelona

Així ho creuen des de les Associacions Federades de Famílies, (aFFaC) que opinen que el curs escolar ha començat "sense avançar en temes importants com l'educació inclusiva".

27 setembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

Els criminòlegs calculen que només es denuncien un 5% dels casos d'agressió sexuals entre menors

Manifestació a Sant Vicenç de Castellet per denunciar la violació a una menor

El catedràtic en psicologia forense de la UB, Antonio Andrés Pueyo, creu que un càstig generalitzat "no és la millor solució" per reduir les agressions sexuals entre menors

26 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

Santi Rodríguez: "Feijóo continuarà passi el que passi"

Santi Rodríguez: “Feijóo continuarà passi el que passi”

El secretari general del PP català admet que si la investidura de Feijóo no prospera, el millor seria una repetició electoral

25 setembre 2023

Redacció