En directe

El diumenge a Montserrat

PAPA FRANCESC

El Papa defensa "el diàleg en situacions polítiques conflictives"

El Papa proposa anar “més enllà dels grups d’amics per construir l’amistat social, necessària per a la bona convivència”. En el vídeo amb la seva…

30 juny 2021

@IgnasiMiranda

Comparteix
El Papa proposa anar “més enllà dels grups d’amics per construir l’amistat social, necessària per a la bona convivència”. En el vídeo amb la seva intenció per al mes de juliol que comença aquest dijous, Francesc invita tothom a “retrobar-se especialment amb els més pobres i vulnerables, allunyar-se dels populismes que exploten l’angoixa dels pobres sense aportar solucions, fugir de l’enemistat que destrueix i sortir de la polarització”.
En el mateix missatge, el pontífex assegura que “el diàleg és el camí per mirar la realitat d’una manera nova, per viure amb passió els reptes de la construcció del bé comú”. Anima finalment a “pregar perquè, en situacions polítiques, econòmiques o socials conflictives, tots siguem arquitectes del diàleg i d’amistat, valents i apassionats homes i dones que sempre estenguin la mà”.
2021.06.30 COPERTINA VIDEO PAPA LUGLIO SPA

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024