En directe

Trotamundos

PAPA FRANCESC

El Papa defensa "el diàleg en situacions polítiques conflictives"

El Papa proposa anar “més enllà dels grups d’amics per construir l’amistat social, necessària per a la bona convivència”. En el vídeo amb la seva…

30 juny 2021

@IgnasiMiranda

Comparteix
El Papa proposa anar “més enllà dels grups d’amics per construir l’amistat social, necessària per a la bona convivència”. En el vídeo amb la seva intenció per al mes de juliol que comença aquest dijous, Francesc invita tothom a “retrobar-se especialment amb els més pobres i vulnerables, allunyar-se dels populismes que exploten l’angoixa dels pobres sense aportar solucions, fugir de l’enemistat que destrueix i sortir de la polarització”.
En el mateix missatge, el pontífex assegura que “el diàleg és el camí per mirar la realitat d’una manera nova, per viure amb passió els reptes de la construcció del bé comú”. Anima finalment a “pregar perquè, en situacions polítiques, econòmiques o socials conflictives, tots siguem arquitectes del diàleg i d’amistat, valents i apassionats homes i dones que sempre estenguin la mà”.
2021.06.30 COPERTINA VIDEO PAPA LUGLIO SPA

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció