En directe

La Caravana

PAPA FRANCESC

El Papa demana als polítics que "beneficiïn la societat, no el partit"

El Papa va expressar aquest dilluns el seu desig que “els polítics busquin el bé de societat i no pas el del seu propi partit”.…

20 abril 2020

@IgnasiMiranda

Comparteix
El Papa va expressar aquest dilluns el seu desig que “els polítics busquin el bé de societat i no pas el del seu propi partit”. A l’inici de la Missa a la Casa de Santa Marta, Francesc va pregar perquè els dirigents dels diferents països, en aquesta època de pandèmia, duguin a terme la seva vocació, que és una essencial forma de caritat. "Preguem avui pels homes i dones que tenen vocació política, ja que la política és una alta forma de caritat, com també per les forces polítiques dels diferents països perquè, en aquest moment de pandèmia, busquin junts el bé de país i no pas el del propi partit".

Es pot escoltar AQUÍ l'última edició de DIARI DEL PAPA

En la seva homilia, el pontífex va recordar que el cristià "no només ha de complir els manaments, sinó que s'ha de deixar conduir amb docilitat per l'Esperit". En aquesta línia, va afegir que, "si et quedes aquí, no ets un bon cristià, perquè cal deixar que l'Esperit entri en tu i et porti on vulgui". El Sant Pare va lamentar que sovint "no sabem com fer-ho o no tenim la confiança en Déu per fer aquest pas".
En aquesta Eucaristia del dilluns de la segona setmana de Pasqua, sense presència física de fidels, el bisbe de Roma va comentar l'Evangeli del dia, del capítol tercer de Sant Joan, en què Jesús diu a Nicodem, un fariseu que havia anat a casa seva a la nit, que la persona no pot veure el Regne de Déu si no ve del cel. També va destacar, a partir del fragment dels Fets dels Apòstols en què els deixebles de Jesús eleven junts una pregària a Déu per poder proclamar la seva paraula amb tota franquesa davant les dificultats, el Papa va concloure que aquest valor és el fruit de l'Esperit.

Més actualitat

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció

MEDI AMBIENT

L’aigua s’encarirà a Catalunya per poder pagar la seva producció  

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigua del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ana García, presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat i membre de l'Observatori Intercol·legial de l'Aigua, exigeix una nova política de la gestió de l’aigua i no fragmentar-la per sectors

22 maig 2024

Redacció

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció