En directe

Fórmula Estel

PAPA FRANCESC

El Papa demana als polítics que "beneficiïn la societat, no el partit"

El Papa va expressar aquest dilluns el seu desig que “els polítics busquin el bé de societat i no pas el del seu propi partit”.…

20 abril 2020

@IgnasiMiranda

Comparteix
El Papa va expressar aquest dilluns el seu desig que “els polítics busquin el bé de societat i no pas el del seu propi partit”. A l’inici de la Missa a la Casa de Santa Marta, Francesc va pregar perquè els dirigents dels diferents països, en aquesta època de pandèmia, duguin a terme la seva vocació, que és una essencial forma de caritat. "Preguem avui pels homes i dones que tenen vocació política, ja que la política és una alta forma de caritat, com també per les forces polítiques dels diferents països perquè, en aquest moment de pandèmia, busquin junts el bé de país i no pas el del propi partit".

Es pot escoltar AQUÍ l'última edició de DIARI DEL PAPA

En la seva homilia, el pontífex va recordar que el cristià "no només ha de complir els manaments, sinó que s'ha de deixar conduir amb docilitat per l'Esperit". En aquesta línia, va afegir que, "si et quedes aquí, no ets un bon cristià, perquè cal deixar que l'Esperit entri en tu i et porti on vulgui". El Sant Pare va lamentar que sovint "no sabem com fer-ho o no tenim la confiança en Déu per fer aquest pas".
En aquesta Eucaristia del dilluns de la segona setmana de Pasqua, sense presència física de fidels, el bisbe de Roma va comentar l'Evangeli del dia, del capítol tercer de Sant Joan, en què Jesús diu a Nicodem, un fariseu que havia anat a casa seva a la nit, que la persona no pot veure el Regne de Déu si no ve del cel. També va destacar, a partir del fragment dels Fets dels Apòstols en què els deixebles de Jesús eleven junts una pregària a Déu per poder proclamar la seva paraula amb tota franquesa davant les dificultats, el Papa va concloure que aquest valor és el fruit de l'Esperit.

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció