En directe

Fórmula Estel

VATICÀ

El Papa dona suport a l’episcopat xilè

El papa Francesc ha enviat una carta al president de la Conferència Episcopal de Xile, Mons. Santiago Silva, en què manifesta que les decisions que…

8 agost 2018

Comparteix

El papa Francesc ha enviat una carta al president de la Conferència Episcopal de Xile, Mons. Santiago Silva, en què manifesta que les decisions que s'han pres a la 116a Assemblea Plenària Extraordinària dels bisbes per afrontar els abusos a menors “són realistes i concretes. Estic segur que ajudaran decididament en tot aquest procés”.

El Pontífex assenyala que “el que em va deixar més tocat és l’exemple de comunitat episcopal unida en el pastoreig del poble sant fidel de Déu. Gràcies per aquest exemple edificant… perquè edifica l’Església”.

Per la seva banda, Mons. Silva ha valorat aquesta carta i ha dit que la paraula del Papa “ens conforta avui i ens anima a continuar en aquest camí de correcció, de sanació i reparació, de retrobament amb la nostra missió d’Església Poble de Déu i amb la nostra mirada fixa en el Senyor”.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024