En directe

Sense distància

VATICÀ

El Papa dona suport a l’episcopat xilè

El papa Francesc ha enviat una carta al president de la Conferència Episcopal de Xile, Mons. Santiago Silva, en què manifesta que les decisions que…

8 agost 2018

Comparteix

El papa Francesc ha enviat una carta al president de la Conferència Episcopal de Xile, Mons. Santiago Silva, en què manifesta que les decisions que s'han pres a la 116a Assemblea Plenària Extraordinària dels bisbes per afrontar els abusos a menors “són realistes i concretes. Estic segur que ajudaran decididament en tot aquest procés”.

El Pontífex assenyala que “el que em va deixar més tocat és l’exemple de comunitat episcopal unida en el pastoreig del poble sant fidel de Déu. Gràcies per aquest exemple edificant… perquè edifica l’Església”.

Per la seva banda, Mons. Silva ha valorat aquesta carta i ha dit que la paraula del Papa “ens conforta avui i ens anima a continuar en aquest camí de correcció, de sanació i reparació, de retrobament amb la nostra missió d’Església Poble de Déu i amb la nostra mirada fixa en el Senyor”.

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció