En directe

Fórmula Estel

VATICÀ

El Papa dona suport a l’episcopat xilè

El papa Francesc ha enviat una carta al president de la Conferència Episcopal de Xile, Mons. Santiago Silva, en què manifesta que les decisions que…

8 agost 2018

Comparteix

El papa Francesc ha enviat una carta al president de la Conferència Episcopal de Xile, Mons. Santiago Silva, en què manifesta que les decisions que s'han pres a la 116a Assemblea Plenària Extraordinària dels bisbes per afrontar els abusos a menors “són realistes i concretes. Estic segur que ajudaran decididament en tot aquest procés”.

El Pontífex assenyala que “el que em va deixar més tocat és l’exemple de comunitat episcopal unida en el pastoreig del poble sant fidel de Déu. Gràcies per aquest exemple edificant… perquè edifica l’Església”.

Per la seva banda, Mons. Silva ha valorat aquesta carta i ha dit que la paraula del Papa “ens conforta avui i ens anima a continuar en aquest camí de correcció, de sanació i reparació, de retrobament amb la nostra missió d’Església Poble de Déu i amb la nostra mirada fixa en el Senyor”.

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció