En directe

Fórmula Estel

VATICÀ

El Papa dona suport a l’episcopat xilè

El papa Francesc ha enviat una carta al president de la Conferència Episcopal de Xile, Mons. Santiago Silva, en què manifesta que les decisions que…

8 agost 2018

Comparteix

El papa Francesc ha enviat una carta al president de la Conferència Episcopal de Xile, Mons. Santiago Silva, en què manifesta que les decisions que s'han pres a la 116a Assemblea Plenària Extraordinària dels bisbes per afrontar els abusos a menors “són realistes i concretes. Estic segur que ajudaran decididament en tot aquest procés”.

El Pontífex assenyala que “el que em va deixar més tocat és l’exemple de comunitat episcopal unida en el pastoreig del poble sant fidel de Déu. Gràcies per aquest exemple edificant… perquè edifica l’Església”.

Per la seva banda, Mons. Silva ha valorat aquesta carta i ha dit que la paraula del Papa “ens conforta avui i ens anima a continuar en aquest camí de correcció, de sanació i reparació, de retrobament amb la nostra missió d’Església Poble de Déu i amb la nostra mirada fixa en el Senyor”.

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció