En directe

El Matí a Ràdio Estel

VATICÀ

El papa Francesc rep un premi com a comunicador de l´any 2013

L´Institut Europeu Tercer Mil·lenni ha atorgat al papa Francesc el premi Comunicació Simple i ha reconegut el Pontífex com a comunicador de l´any. La idea…

18 novembre 2013

ACI

Comparteix

Institut Europeu Tercer Mil·lenni ha atorgat al papa Francesc el premi Comunicació Simple i ha reconegut el Pontífex com a comunicador de l´any.

La idea del premi ha estat una iniciativa del director de l´Institut, Andrea Pizzicaroli, el qual en una entrevista amb Ràdio Vaticana, ha expressat que després de l´elecció del cardenal Bergoglio com a Papa ´´ningú no s´imaginava que pogués ser una figura tan expressiva i tan comunicativa. Nosaltres mateixos n´hem quedat sorpresos positivament. Per això, per part nostra, amb molta humilitat va sorgir la idea de concedir al papa Francesc aquest premi´´.

Segons ha explicat a l´emissora vaticana, ´´comunicació simple´´ és ´´aquella que és clara i que cerca arribar a més persones amb un missatge autèntic, justament com se sent al cor. El secret és la sinceritat: quan algú és sincer amb un mateix i amb els altres, la comunicació flueix de manera coherent. Ningú no pot qüestionar allò que és dit amb sinceritat perquè es té la convicció profunda del que s´expressa´´.

Andrea Pizzicarolli ha assenyalat que el Papa ´´aconsegueix de manera sorprenent i nova arribar directament a les persones. Francesc habitualment saluda les persones al mateix nivell, de manera directa com si fos un amic, un parent, una persona estimada. Aquest tipus de comunicació ho ha revolucionat tot perquè és un Papa accessible´´.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció