En directe

La Caravana

ESGLÉSIA MÓN

"El Papa ha actuat a Myanmar i Bangladesh amb gran eficàcia"

El periodista Salvador Aragonès i el canonge de la Catedral de Barcelona Josep Maria Martí Bonet han coincidit  aquest divendres, en el programa El Mirador de l'actualitat, a…

1 desembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
El periodista Salvador Aragonès i el canonge de la Catedral de Barcelona Josep Maria Martí Bonet han coincidit  aquest divendres, en el programa El Mirador de l'actualitat, a l'hora de destacar "l'eficàcia amb què el Papa s'ha fet present aquests dies a Myanmar i Bangladesh". Martí Bonet ha destacat que "les religions són vincles de relligar, especialment per la pau, de la mateixa manera que el Papa és el qui posa ponts, pontífex, amb Déu i també entre els homes, uns i altres, per la concòrdia". En aquesta línia, ha destacat "la gran dificultat d'aquest viatge, en el qual Francesc ens ha sorprès molt".

Aragonès, després de recordar el context històric sobretot en la descolonització de Birmània de la Gran Bretanya, ha explicat que "el Papa s'ha fet present precisament perquè l'Església pugui restablir el seu compromís missioner i evangelitzador en un nou règim de llibertats i respecte a la pluralitat, cosa que no havia existit des de la dictadura militar instaurada el 1962". En el mateix sentit, també ha comentat que "Francesc ha donat en aquesta visita l'escalf de l'Església universal, com una nova Pentecosta que ha deixat molt contents els ciutadans de Myanmar".
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 1 de desembre.

Més actualitat

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023

Marc Molins: "La llei del només sí és sí té moltes deficiències i s'ha de millorar"

Cartells en una manifestació feminista.

L'advocat penalista i doctor en dret Marc Molins constata que la nova norma ha tingut un efecte no desitjat, perquè el text no és correcte i ara s'ha de modificar i "no criticar a qui l'aplica"

31 gener 2023

Redacció