En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA MÓN

El Papa parla de santedat en un text de gran connexió amb el món

Aquest dimarts, des de Ràdio Estel, preguntem: Com valores la publicació d’un document del Papa sobre la santedat?- Molt positivament. Cal que socialment perdem la…

9 abril 2018

@IgnasiMiranda

Comparteix

Aquest dimarts, des de Ràdio Estel, preguntem:

Com valores la publicació d’un document del Papa sobre la santedat?
- Molt positivament. Cal que socialment perdem la por a aquest tema.
- Positivament. Francesc acosta al món una qüestió difícil.
- Amb escepticisme. No calia fer un document com aquest.

A les 18.00h en el programa 'El Mirador de l'actualitat', analitzem la nova exhortació del Papa Francesc sobre la santedat, un nou impuls al seu lideratge moral en un món de tensions entre l’esperança i el desencís:
- ‘Gaudete et Exsultate’, un document presentat aquest dilluns i que recull en 5 capítols l’accent que Francesc ha posat, en aquests primers cinc anys de pontificat, a la crida que tots tenim a ser sants i santes, des de la nostra vida imperfecta i normal.
- Les nombroses intervencions públiques de Francesc sobre la santedat durant els seus cinc anys de pontificat. En algunes ocasions, ha recordat que els sants “no són superhomes, ni perfectes”, sinó persones “com cadascú de nosaltres, amb una vida normal”.

Ens acompanyaran en el col·loqui el periodista Salvador Aragonès i el delegat diocesà de Patrimoni Artístic de l'Arquebisbat de Barcelona, Josep Maria Martí Bonet.

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció