En directe

Tot anirà bé

ESGLÉSIA MÓN

El Papa parla de santedat en un text de gran connexió amb el món

Aquest dimarts, des de Ràdio Estel, preguntem: Com valores la publicació d’un document del Papa sobre la santedat?- Molt positivament. Cal que socialment perdem la…

9 abril 2018

@IgnasiMiranda

Comparteix

Aquest dimarts, des de Ràdio Estel, preguntem:

Com valores la publicació d’un document del Papa sobre la santedat?
- Molt positivament. Cal que socialment perdem la por a aquest tema.
- Positivament. Francesc acosta al món una qüestió difícil.
- Amb escepticisme. No calia fer un document com aquest.

A les 18.00h en el programa 'El Mirador de l'actualitat', analitzem la nova exhortació del Papa Francesc sobre la santedat, un nou impuls al seu lideratge moral en un món de tensions entre l’esperança i el desencís:
- ‘Gaudete et Exsultate’, un document presentat aquest dilluns i que recull en 5 capítols l’accent que Francesc ha posat, en aquests primers cinc anys de pontificat, a la crida que tots tenim a ser sants i santes, des de la nostra vida imperfecta i normal.
- Les nombroses intervencions públiques de Francesc sobre la santedat durant els seus cinc anys de pontificat. En algunes ocasions, ha recordat que els sants “no són superhomes, ni perfectes”, sinó persones “com cadascú de nosaltres, amb una vida normal”.

Ens acompanyaran en el col·loqui el periodista Salvador Aragonès i el delegat diocesà de Patrimoni Artístic de l'Arquebisbat de Barcelona, Josep Maria Martí Bonet.

Més actualitat

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció