En directe

Fórmula Estel

VATICÀ

El Papa participarà en una trobada intergeneracional amb joves i ancians

El Sínode dels Bisbes dedicats als joves inclourà el 23 d’octubre una trobada de Francesc amb joves i amb ancians a l’Institut Patrístic Agustinianum a…

10 octubre 2018

Redacció

Comparteix

El Sínode dels Bisbes dedicats als joves inclourà el 23 d’octubre una trobada de Francesc amb joves i amb ancians a l’Institut Patrístic Agustinianum a Roma.

“Per caminar cap al futur necessitem el passat, necessitem arrels profundes, necessitem tenir memòria, coratge i una utopia saludable. És el que m’agradaria veure, un món que visqui una nova abraçada entre joves i ancians”, subratlla el Pontífex.

La trobada del dia 23 estarà marcada per la presència de joves i ancians d’arreu del món, i també per figures vinculades a l’Església, especialment a la pastoral dels joves i a la comunicació. Entre ells, l’arquebisbe de Panamà, José Domingo Ulloa, amfitrió de la Jornada Mundial de la Joventut del 2019, o el jesuïta Antonio Spadaro, director de la revista La Civiltà Cattolica.

Segons els organitzadors, aquest esdeveniment permetrà celebrar “un projecte nascut d’una idea del Papa, que des de fa molt dedica la seva atenció a les relacions entre les generacions, perquè continuïn plegades en el seu camí”.

La iniciativa forma part del projecte global “La saviesa del temps”, orientada a la relació entre les generacions i que també pren la forma d’un llibre que presenta diferents històries de vida comentades pel papa Francesc. Aquest llibre ha estat possible gràcies a 250 entrevistes en més de 30 països i serà publicat simultàniament als Estats Units i a Itàlia.

Més actualitat

Xavier Trias: "Si guanyo a Colau, una de les primeres coses que faré serà tornar a anar a dinar amb ella"

Xavier Trias, als estudis de Ràdio Estel

El candidat de Junts a l'alcaldia de Barcelona exigeix al Partit Popular que si volen parlar amb ell, primer li han de demanar perdó

26 maig 2023

Redacció

Robert Güerri: "No som davant una situació catastròfica com diu l'OMS, és només un missatge per no abaixar la guàrdia amb el coronavirus"

El doctor Robert Güerri, cap de secció de malalties infeccioses de l'Hospital del Mar

El cap de secció de malalties infeccioses de l'Hospital del Mar assegura que ara es veuen més casos de Covid-19 perquè la grip ha marxat i el coronavirus "no té aquest perfil tan estacional"

25 maig 2023

Redacció

Ernest Maragall: "Si soc alcalde de Barcelona, el consistori assumirà el lideratge que li pertoca" 

Ernest Maragall, als estudis de Ràdio Estel

El candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Barcelona ha remarcat que "hi hauria un paper actiu i no d’inhibició ni de renúncia com ara"

24 maig 2023

Redacció