En directe

Cocodril Club

VATICÀ

El Papa participarà en una trobada intergeneracional amb joves i ancians

El Sínode dels Bisbes dedicats als joves inclourà el 23 d’octubre una trobada de Francesc amb joves i amb ancians a l’Institut Patrístic Agustinianum a…

10 octubre 2018

Redacció

Comparteix

El Sínode dels Bisbes dedicats als joves inclourà el 23 d’octubre una trobada de Francesc amb joves i amb ancians a l’Institut Patrístic Agustinianum a Roma.

“Per caminar cap al futur necessitem el passat, necessitem arrels profundes, necessitem tenir memòria, coratge i una utopia saludable. És el que m’agradaria veure, un món que visqui una nova abraçada entre joves i ancians”, subratlla el Pontífex.

La trobada del dia 23 estarà marcada per la presència de joves i ancians d’arreu del món, i també per figures vinculades a l’Església, especialment a la pastoral dels joves i a la comunicació. Entre ells, l’arquebisbe de Panamà, José Domingo Ulloa, amfitrió de la Jornada Mundial de la Joventut del 2019, o el jesuïta Antonio Spadaro, director de la revista La Civiltà Cattolica.

Segons els organitzadors, aquest esdeveniment permetrà celebrar “un projecte nascut d’una idea del Papa, que des de fa molt dedica la seva atenció a les relacions entre les generacions, perquè continuïn plegades en el seu camí”.

La iniciativa forma part del projecte global “La saviesa del temps”, orientada a la relació entre les generacions i que també pren la forma d’un llibre que presenta diferents històries de vida comentades pel papa Francesc. Aquest llibre ha estat possible gràcies a 250 entrevistes en més de 30 països i serà publicat simultàniament als Estats Units i a Itàlia.

Més actualitat

RELIGIÓ

El responsable del Sosteniment de l'Església anima tothom a "conèixer la feina de l'Església i marcar la X a la Declaració de la Renda

marcar la x a la declaració de la renda

Vicente Rebollo, també bisbe de Tarassona, recorda que els contribuents poden destinar un 0,7 % dels impostos a l'Església i un altre 0,7 a altres finalitats d'interès social

19 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

‘Una ombra blanca’ és la nova novel·la de Carme Riera, escriptora, membre de la Reial Acadèmia Espanyola i Premi Nacional de Cultura

19 abril 2024

ECONOMIA I FINANCES

El comitè d’empresa de l’antiga Nissan dona per fet que el miler d’exempleats seran contractats 

acord entre Chery i Ebro

En una entrevista a Ràdio Estel, Miguel Ruiz, membre del comitè i secretari general de SIGEN-USOC de Nissan a Barcelona ha valorat la reindustrialització de “titànica”

19 abril 2024

Redacció