En directe

Fórmula Estel

PAPA FRANCESC

El Papa recorda a Pedro Sánchez que "les ideologies sectaritzen"

El Papa va rebre dissabte en audiència, al Palau Apostòlic del Vaticà, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Durant la trobada, Francesc va recordar…

25 octubre 2020

@IgnasiMiranda

Comparteix
El Papa va rebre dissabte en audiència, al Palau Apostòlic del Vaticà, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Durant la trobada, Francesc va recordar que "les ideologies sectarizen" i que és "molt trist quan aquestes ideologies s'apoderen d'una nació o d'un país". El pontífex va comentar que "consolidar una nació implica dificultats d'entesa amb els localismes", i va reivindicar "les arrels per poder donar fruits".  Igualment va dir que la política no és només "un art", sinó que per als cristians és "un acte de caritat que ennobleix i porta sovint al sacrifici".
La reunió del Papa amb Pedro Sánchez va durar uns 35 minuts. Durant la conversa, el pontífex va invitar també el cap de l'executiu espanyol a mantenir un "diàleg constant" amb l'Església a Espanya. En el seu butlletí, el Vaticà destaca que tots dos van dedicar els minuts de reunió a parlar sobre les relacions bilaterals i les qüestions d'interès comú que afecten la Santa Seu i a Espanya. Després, es van abordar alguns temes de caràcter internacional, com ara l'emergència sanitària actual, el procés d'integració europea i les migracions. Després de la trobada amb el Sant Pare, Pedro Sánchez va mantenir també una reunió amb el secretari de Relacions amb els Estats, l'arquebisbe Paul Gallagher.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció