En directe

Fórmula Estel

PAPA FRANCESC

El Papa recorda a Pedro Sánchez que "les ideologies sectaritzen"

El Papa va rebre dissabte en audiència, al Palau Apostòlic del Vaticà, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Durant la trobada, Francesc va recordar…

25 octubre 2020

@IgnasiMiranda

Comparteix
El Papa va rebre dissabte en audiència, al Palau Apostòlic del Vaticà, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Durant la trobada, Francesc va recordar que "les ideologies sectarizen" i que és "molt trist quan aquestes ideologies s'apoderen d'una nació o d'un país". El pontífex va comentar que "consolidar una nació implica dificultats d'entesa amb els localismes", i va reivindicar "les arrels per poder donar fruits".  Igualment va dir que la política no és només "un art", sinó que per als cristians és "un acte de caritat que ennobleix i porta sovint al sacrifici".
La reunió del Papa amb Pedro Sánchez va durar uns 35 minuts. Durant la conversa, el pontífex va invitar també el cap de l'executiu espanyol a mantenir un "diàleg constant" amb l'Església a Espanya. En el seu butlletí, el Vaticà destaca que tots dos van dedicar els minuts de reunió a parlar sobre les relacions bilaterals i les qüestions d'interès comú que afecten la Santa Seu i a Espanya. Després, es van abordar alguns temes de caràcter internacional, com ara l'emergència sanitària actual, el procés d'integració europea i les migracions. Després de la trobada amb el Sant Pare, Pedro Sánchez va mantenir també una reunió amb el secretari de Relacions amb els Estats, l'arquebisbe Paul Gallagher.

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció