En directe

Cocodril Club

VATICÀ

El Papa s´aproxima als 10 milions de seguidors a Twitter

El compte oficial del papa Francesc al Twitter (@Pontifex) és a punt d'arribar als 10 milions de seguidors, entre les nou llengües disponibles: portuguès, anglès,…

24 octubre 2013

Gaudium

Comparteix

El compte oficial del papa Francesc al Twitter (@Pontifex) és a punt d'arribar als 10 milions de seguidors, entre les nou llengües disponibles: portuguès, anglès, espanyol, italià, francès, alemany, polonès, àrab i llatí. Actualment comptabilitza més de 9 milions i 935 mil seguidors.
Al compte del Papa en espanyol ja s'han publicat 175 missatges.Segons Mons. Claudio Celli, president del Consell Pontifici de les Comunicacions Socials, els més de 9 milions de seguidors del Papa i l'impacte dels seus tuits, que arriben a 60 milions de persones, representen un gran èxit mediàtic.

El compte @Pontifex té el major nombre de retuits arreu del món, segons un estudi del lloc Twiplomacy. Els tuits del Papa són repetits una mitjana d'11.000 cops, i en fan així el líder mundial més influent.

Inaugurat el 12 de desembre del 2012 pel llavors papa Benet XVI, el compte tenia fins al final del seu pontificat, el febrer del 2013, més de tres milions de seguidors.

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció