En directe

Vespres

RÀDIO ESTEL

El paper d'Europa davant el món

Avui al Mirador de l'Actualitat us fem aquesta pregunta: Què ha de fer la Unió Europea per ser una sola veu davant el món? -…

9 març 2017

Comparteix

Avui al Mirador de l'Actualitat us fem aquesta pregunta: Què ha de fer la Unió Europea per ser una sola veu davant el món?

- Fer un important gir de sensibilització social.

- Reduir el pes dels estats en favor d’unes institucions comunes més potents.

- Donar exemple amb l’acollida als refugiats i l’acció comuna.

Des de les 19:25 al Mirador de l'Actualitat parlarem del paper d’Europa davant les últimes crisis internacionals: L’autocrítica del Llibre Blanc presentat la setmana passada.

- L’Europa dels valors en un horitzó d’esperança davant els populismes i proteccionismes com ara el dels Estats Units.

Mantindrem col.loqui amb: Daniel Arasa, president de la Plataforma per la Família-Catalunya ONU, Teresa Carreras, membre de la Junta de l'Associació de Periodistes Europeus a Catalunya, i Tica Font, directora de l'Institut Català Internacional per la Pau.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció