En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

El Parlament de Catalunya obre la porta a l'eutanasia

Aquest divendres des del Mirador de l'Actualitat us fem aquesta pregunta: Et sembla bé la moció del Parlament a favor de despenalitzar l’eutanàsia? - Sí.…

16 febrer 2017

Comparteix
Aquest divendres des del Mirador de l'Actualitat us fem aquesta pregunta:
Et sembla bé la moció del Parlament a favor de despenalitzar l’eutanàsia?
- Sí. Cal donar seguretat jurídica a una mort digna en situacions extremes.
- No, perquè l’eutanàsia i el suïcidi assistit passen per provocar una mort.
- No, perquè una mort digna es pot defensar des del final natural de la vida.
Des de les 19:25 podeu connectar amb el Mirador de l'Actualitat. Us parlarem de l’eutanàsia i altres qüestions relacionades amb la defensa de la vida: la crisi de la bioètica. El Parlament de Catalunya ha aprovat recentment una regulació de l’eutanàsia amb l’únic vot en contra del PP. Ens acompanyaran en el col·loqui el diputat del PP Fernando Sánchez Costa, la presidenta de l'Associació Dret a Morir Dignament, Isabel Alonso, la metgessa experta en bioètica Inés Espallargas, la psicòloga Isabel Viladomiu i el redactor en cap del diari digital ForumLibertas Francisco Jiménez.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció