En directe

Laudes

ESGLÉSIA MÓN

El Patriarca Ecumènic Bartomeu també condemna la violència de l’Estat Islàmic

El Patriarca Ecumènic Bartomeu I, líder espiritual dels cristians ortodoxos, s’ha sumat a les veus que condemnen la violència de l’Estat Islàmic. També ha incitat…

27 agost 2014

Agències

Comparteix

El Patriarca Ecumènic Bartomeu I, líder espiritual dels cristians ortodoxos, s’ha sumat a les veus que condemnen la violència de l’Estat Islàmic. També ha incitat a no quedar-se indiferent davant les persecucions contra els cristians i altres minories religioses i proporcionar ajuda urgent als milers de refugiats.

«La crueltat contra els membres d’una religió no pot ser mai defensada invocant una altra religió» ha exclamat el Patriarca en una recent declaració. «No ens quedarem indiferents davant aquesta irracional persecució, intolerància cultural i pèrdua de vides, especialment quan és causada per l’odi religiós». Ha afegit el líder ortodox.

Tal com ho han fet altres líders religiosos, Bartomeu I ha advertit que «la violència mai es pot acabar amb més violència, i l’odi només es pot superar amb la tolerància». Per aquest motiu ha fet una crida a tots els líders religiosos i les autoritats polítiques de la regió, per promoure el diàleg i resoldre els conflictes.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció