En directe

Cocodril Club

ESGLÉSIA MÓN

El Patriarca Ecumènic Bartomeu també condemna la violència de l’Estat Islàmic

El Patriarca Ecumènic Bartomeu I, líder espiritual dels cristians ortodoxos, s’ha sumat a les veus que condemnen la violència de l’Estat Islàmic. També ha incitat…

27 agost 2014

Agències

Comparteix

El Patriarca Ecumènic Bartomeu I, líder espiritual dels cristians ortodoxos, s’ha sumat a les veus que condemnen la violència de l’Estat Islàmic. També ha incitat a no quedar-se indiferent davant les persecucions contra els cristians i altres minories religioses i proporcionar ajuda urgent als milers de refugiats.

«La crueltat contra els membres d’una religió no pot ser mai defensada invocant una altra religió» ha exclamat el Patriarca en una recent declaració. «No ens quedarem indiferents davant aquesta irracional persecució, intolerància cultural i pèrdua de vides, especialment quan és causada per l’odi religiós». Ha afegit el líder ortodox.

Tal com ho han fet altres líders religiosos, Bartomeu I ha advertit que «la violència mai es pot acabar amb més violència, i l’odi només es pot superar amb la tolerància». Per aquest motiu ha fet una crida a tots els líders religiosos i les autoritats polítiques de la regió, per promoure el diàleg i resoldre els conflictes.

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció