En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

El periodista esportiu Xavi Puig afirma que, a Ràdio Estel, va aprendre “a fer ràdio de veritat”

Per celebrar el 20è aniversari de Ràdio Estel aquesta setmana, hem reformulat El Pitjor del pitjor, un espai diari del programa Fórmula Estel, i l’hem…

26 novembre 2014

Redacció

Comparteix
Per celebrar el 20è aniversari de Ràdio Estel aquesta setmana, hem reformulat El Pitjor del pitjor, un espai diari del programa Fórmula Estel, i l’hem convertit en “El millor del millor”. Al llarg d’aquests dies, recordem la trajectòria de la ràdio, i ho fem parlant amb diferents professionals que, en algun moment, han format part del projecte i l’han enriquit. Aquest dimecres ens ha acompanyat el periodista esportiu Xavi Puig, que ha destacat, de la seva experiència en aquesta emissora, primer de tot el fet que va gaudir-la molt i que va “aprendre moltíssim a fer ràdio, ja que és una escola magnífica”.
Xavi Puig va incorporar-se a Ràdio Estel l’any 1995 i va aconseguir introduir, juntament amb Oscar Bardají, “un nom clau dels esports a Ràdio Estel”, la temàtica esportiva a les ones. Explica que aquesta emisora ha ajudat “moltíssim” a projectar la seva carrera. “Jo sempre la poso com a referència”, ha afirmat. En aquesta línia, ha recordat l’oportunitat que Ràdio Estel li va brindar perquè pogués fer els seus propis programes “amb el suport dels companys, per descomptat”. “Aquí vaig aprendre de veritat a fer ràdio” ha conclòs. Alhora el periodista ha donat marge a l'alegria juvenil: “N’estic orgullosíssim i m’ho vaig passar bomba”.
Es pot escoltar aquí tota l'entrevista a Xavi Puig (a partir del minut 33'00").

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024