En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

El periodista i tècnic de so Albert Murillo defineix la seva experiència a Ràdio Estel com "el puntal" de la seva carrera

El periodista i tècnic de so Albert Murillo ha afirmat aquest dijous que l’experiència a Ràdio Estel va ser “el puntal” de la seva carrera.…

27 novembre 2014

Redacció

Comparteix
El periodista i tècnic de so Albert Murillo ha afirmat aquest dijous que l’experiència a Ràdio Estel va ser “el puntal” de la seva carrera. Ha estat en l'entrevista del dia, dins la sèrie per celebrar el 20è aniversari de Ràdio Estel aquesta setmana des d'El Pitjor del pitjor, un espai diari del programa Fórmula Estel convertit en “El millor del millor”. Al llarg d’aquests dies, recordem la trajectòria de la ràdio, i ho fem parlant amb diferents professionals que, en algun moment, han format part del projecte i l’han enriquit.
Albert Murillo ha destacat que “Ràdio Estel va ser la primera ràdio" on se li va fer un contracte. Ell s’ocupava de la programació musical, però ha volgut aclarir que “la fórmula ja venia treballada a través de María Sierra Rodríguez i Ramon Fraxedes”, un treball on ell contribuïa. Sobre l’essència musical d’aquesta emissora, Albert Murillo ha afirmat que “la tasca que hi ha al darrere és bàsica i defineix molt els oients”.
D’altra banda, ha definit la seva experiència a Ràdio Estel com “la base i el puntal” de la seva carrera. “Si féssim una fotografia de la gent que hi havia en aquella època, veuríem que gairebé tothom forma part dels mitjans”, ha assegurat. El fet d’iniciar-se en aquest mitjà ha estat “molt important” per a molts professionals, segons ha recordat Albert Murillo.
Es pot escoltar aquí tota l'entrevista a Albert Murillo (a partir del minut 35'00").

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció