En directe

Temps de benestar

RÀDIO ESTEL

El periodista i tècnic de so Albert Murillo defineix la seva experiència a Ràdio Estel com "el puntal" de la seva carrera

El periodista i tècnic de so Albert Murillo ha afirmat aquest dijous que l’experiència a Ràdio Estel va ser “el puntal” de la seva carrera.…

27 novembre 2014

Redacció

Comparteix
El periodista i tècnic de so Albert Murillo ha afirmat aquest dijous que l’experiència a Ràdio Estel va ser “el puntal” de la seva carrera. Ha estat en l'entrevista del dia, dins la sèrie per celebrar el 20è aniversari de Ràdio Estel aquesta setmana des d'El Pitjor del pitjor, un espai diari del programa Fórmula Estel convertit en “El millor del millor”. Al llarg d’aquests dies, recordem la trajectòria de la ràdio, i ho fem parlant amb diferents professionals que, en algun moment, han format part del projecte i l’han enriquit.
Albert Murillo ha destacat que “Ràdio Estel va ser la primera ràdio" on se li va fer un contracte. Ell s’ocupava de la programació musical, però ha volgut aclarir que “la fórmula ja venia treballada a través de María Sierra Rodríguez i Ramon Fraxedes”, un treball on ell contribuïa. Sobre l’essència musical d’aquesta emissora, Albert Murillo ha afirmat que “la tasca que hi ha al darrere és bàsica i defineix molt els oients”.
D’altra banda, ha definit la seva experiència a Ràdio Estel com “la base i el puntal” de la seva carrera. “Si féssim una fotografia de la gent que hi havia en aquella època, veuríem que gairebé tothom forma part dels mitjans”, ha assegurat. El fet d’iniciar-se en aquest mitjà ha estat “molt important” per a molts professionals, segons ha recordat Albert Murillo.
Es pot escoltar aquí tota l'entrevista a Albert Murillo (a partir del minut 35'00").

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció