En directe

El Matí a Ràdio Estel

AVUI ÉS FESTA

El pessebre es sagrat

Déu vos guard, amics, avui és festa i avui és Sant Esteve,una festa familiar de molta tradició a Catalunya. Aquesta setmana passada amb un grup…

26 desembre 2016

Comparteix

Déu vos guard, amics, avui és festa i avui és Sant Esteve,una festa familiar de molta tradició a Catalunya.

Aquesta setmana passada amb un grup de pares i infants decatequesi de Badalona i de Tiana vam anar a la Sagrada Família. Allí, a lafaçana del Naixement, una gran pancarta anuncia: “El pessebre és sagrat. Viu-loen família”. Ens vam aplegar just davant d’aquest gran pessebre monumental enpedra que és la façana gaudiniana. Allí ja hi havia uns micròfons preparats. EnJoan Martínez Colàs, músic i compositor terrassenc, va dirigir-nos. Petits igrans vam interpretar quatre nadales. Després, plegats, vam pujar l’escala ques’ha instal·lat per tal que poguéssim arribar davant del singular pessebre enpedra que va fer l’escultor Lluís Busquets i vam poder adorar l’infant. Hi hala peculiaritat que en aquesta representació el Nen Jesús no està en unpessebre, sinó en un cabàs de paleta. Busquets seguí la intuïció de Gaudí quevolia que tothom es trobés identificat amb la façana del Naixement. En acabar,ens van oferir xocolata desfeta. Tots vam fer-nos una mica més infants.

Que tingueu una bona festa.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció