En directe

El rosari

RÀDIO ESTEL

'El Petit Príncep', d'Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29, arriben al BARTS de Barcelona fins a l'11 de gener

Aquest divendres Manu Guix ha visitat Ràdio Estel per parlar del seu nou projecte escènic El Petit Príncep, que podreu veure a la sala BARTS…

12 desembre 2014

Redacció

Comparteix
Aquest divendres Manu Guix ha visitat Ràdio Estel per parlar del seu nou projecte escènic El Petit Príncep, que podreu veure a la sala BARTS de Barcelona amb la presència, a més, d'Elena Gadel i Àngel Llàcer. El Petit Príncep aterra aquestes festes de Nadal amb una escenografia visual feta amb mappings i projeccions, so de 360º i música vibrant de tots els estils per a un Petit Príncep com mai no s’ha vist. 
Mai no es tard per llegir o per redescobrir la màgia del món d'Antoine de Saint-Exupéry, un món que, segons Guix, “et marca de petit i també de gran”. El director del musical El Petit Príncep explica que “els baobabs envairan el teatre i ens faran sentir una muntanya russa d’emocions”. El musical també es complementa amb uns mappings que transformaran l’espai en un tancar i obrir d’ulls per viatjar pels diferents móns del Petit Príncep. 
Aquesta obra, El Petit Príncep és una obra transversal apta per tots els públics”.  A més, Manu Guix ha explicat que el llibre és "una història feta amb molta sensiblitat”, i que això es demostra "quan la gent surt emocionada del teatre després de connectar amb aquell sentiment de felicitat absoluta, una sentiment innocent que experimentes, sobretot quan ets un infant”. El compositor català també ha comentat que el percentatge d’adults sense nens, que venen a veure El Petit Príncep, és molt elevat. La representació es podrà veure a la sala BARTS de Barcelona fins al diumenge 11 de gener.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció