En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

'El Petit Príncep', d'Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29, arriben al BARTS de Barcelona fins a l'11 de gener

Aquest divendres Manu Guix ha visitat Ràdio Estel per parlar del seu nou projecte escènic El Petit Príncep, que podreu veure a la sala BARTS…

12 desembre 2014

Redacció

Comparteix
Aquest divendres Manu Guix ha visitat Ràdio Estel per parlar del seu nou projecte escènic El Petit Príncep, que podreu veure a la sala BARTS de Barcelona amb la presència, a més, d'Elena Gadel i Àngel Llàcer. El Petit Príncep aterra aquestes festes de Nadal amb una escenografia visual feta amb mappings i projeccions, so de 360º i música vibrant de tots els estils per a un Petit Príncep com mai no s’ha vist. 
Mai no es tard per llegir o per redescobrir la màgia del món d'Antoine de Saint-Exupéry, un món que, segons Guix, “et marca de petit i també de gran”. El director del musical El Petit Príncep explica que “els baobabs envairan el teatre i ens faran sentir una muntanya russa d’emocions”. El musical també es complementa amb uns mappings que transformaran l’espai en un tancar i obrir d’ulls per viatjar pels diferents móns del Petit Príncep. 
Aquesta obra, El Petit Príncep és una obra transversal apta per tots els públics”.  A més, Manu Guix ha explicat que el llibre és "una història feta amb molta sensiblitat”, i que això es demostra "quan la gent surt emocionada del teatre després de connectar amb aquell sentiment de felicitat absoluta, una sentiment innocent que experimentes, sobretot quan ets un infant”. El compositor català també ha comentat que el percentatge d’adults sense nens, que venen a veure El Petit Príncep, és molt elevat. La representació es podrà veure a la sala BARTS de Barcelona fins al diumenge 11 de gener.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció