En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"'El Petit Príncep' es va interpretar com una resposta al nazisme"

Benvinguts a la Fórmula! Com cada dia de programa, hem començat amb els titulars i amb una cançó. Demà es celebren 75 anys de El Petit…

5 abril 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Benvinguts a la Fórmula!
Com cada dia de programa, hem començat amb els titulars i amb una cançó.
Demà es celebren 75 anys de El Petit Príncep
L’obra d'Antoine de Saint-Exupéry és el segon llibre més traduït de la història després de la Bíblia. "La gent gran som molt especials, molt creguts, se’ns ha d’explicar tot, i els qui ho entenen de veritat són els nens. El Petit Príncep no és un conte per a infants, el qui ho entenen de veritat són els adults", ha apuntat el psicòleg i pedagog Esteve Pujol, que ha repassat les principals ensenyances del llibre i ha contextualitat la publicació: "El Petit Príncep es va publicar en plena 2a Guerra Mundial, en què milers de nens es van quedar orfes. Es va interpretar com una resposta al nazisme".
#PGE2018
Iván González, economista i màster en economia social, ha fet El Comentari de l'Actualitat sobre els Pressupostos Generals de l'Estat del 2018: "Pujada 3% pensions, rebaixa IRPF (amb sort, només per mig any), reducció IVA entrades cine, pujada sou funcionaris... Serà el PP capaç d'aprovar-los? No ho sabem. Temps al temps".
Els dijous sempre repassem el nou Catalunya Cristiana. Carme Munté ha resumit l'entrevista a Pilar Rahola sobre el seu nou llibre: SOS CRISTIANS.
Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció