En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

"'El Petit Príncep' es va interpretar com una resposta al nazisme"

Benvinguts a la Fórmula! Com cada dia de programa, hem començat amb els titulars i amb una cançó. Demà es celebren 75 anys de El Petit…

5 abril 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Benvinguts a la Fórmula!
Com cada dia de programa, hem començat amb els titulars i amb una cançó.
Demà es celebren 75 anys de El Petit Príncep
L’obra d'Antoine de Saint-Exupéry és el segon llibre més traduït de la història després de la Bíblia. "La gent gran som molt especials, molt creguts, se’ns ha d’explicar tot, i els qui ho entenen de veritat són els nens. El Petit Príncep no és un conte per a infants, el qui ho entenen de veritat són els adults", ha apuntat el psicòleg i pedagog Esteve Pujol, que ha repassat les principals ensenyances del llibre i ha contextualitat la publicació: "El Petit Príncep es va publicar en plena 2a Guerra Mundial, en què milers de nens es van quedar orfes. Es va interpretar com una resposta al nazisme".
#PGE2018
Iván González, economista i màster en economia social, ha fet El Comentari de l'Actualitat sobre els Pressupostos Generals de l'Estat del 2018: "Pujada 3% pensions, rebaixa IRPF (amb sort, només per mig any), reducció IVA entrades cine, pujada sou funcionaris... Serà el PP capaç d'aprovar-los? No ho sabem. Temps al temps".
Els dijous sempre repassem el nou Catalunya Cristiana. Carme Munté ha resumit l'entrevista a Pilar Rahola sobre el seu nou llibre: SOS CRISTIANS.
Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció