En directe

El rosari

ACTUALITAT

El pianista i cantautor Billy Joel en apropa la seva música

Felicitem al pianista, cantautor i compositor nord-americà Billy Joel perquè aquest dimarts dia 9 de maig compleix 68 anys. El seu primer èxit va ser…

8 maig 2017

David García

Comparteix

Felicitem al pianista, cantautor i compositor nord-americà Billy Joel perquè aquest dimarts dia 9 de maig compleix 68 anys. El seu primer èxit va ser "Piano Man", el 1973, però n’ha tingut 40 més en els anys 70, 80 i 90 amb cançons que ell mateix ha escrit. Ha guanyat 6 premis Grammy i ha venut més de 150 milions de discos a tot el món. En el dia del seu aniversari serà l’artista del dia a Ràdio Estel.


Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció