En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

El possible acord d'investidura entre PP i PSOE: en parlem aquest divendres

Aquest divendres a Ràdio Estel, preguntem: Què prioritzaries en un acord de govern a Espanya amb l’abstenció del PSOE? - Una reforma de la Constitució…

13 octubre 2016

Comparteix
Aquest divendres a Ràdio Estel, preguntem:
Què prioritzaries en un acord de govern a Espanya amb l’abstenció del PSOE?
- Una reforma de la Constitució que inclogui la singularitat de Catalunya.
- L’aprovació dels Pressupostos per al 2017 i canvis en la reforma laboral.
- Un pacte per a una nova llei educativa més integradora.
En el programa El mirador de l'actualitat, parlarem aquest divendres (19.25 h), sobre el possible acord entre PP i PSOE per a l’abstenció dels socialistes en la investidura de Rajoy. 
Analitzarem l'educació, la reforma laboral, la lluita contra la corrupció, els possibles canvis a la Constitució espanyola, el diàleg sobre Catalunya i les polítiques econòmiques redistributives, en el centre del previsible pacte, entre altres. També el paper de la nova gestora socialista i els seus equilibris amb el grup parlamentari, on continuen Pedro Sánchez i els seus afins i on no hi ha unanimitat sobre la votació a la investidura.
En el col·loqui, hi participaran Toni Picó, advocat i exdiputat d’Unió al Congrés, Enric López, membre de l'executiva del PSC i Jordi López Camps, exdirector general d'afers religiosos de la Generalitat.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció