En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

El programa “Grans Històries” de Ràdio Estel rep el premi Fundació SAR-QUAVITAE

En una gala celebrada al Teatre Goya, presentada pel Mag Lari, l’empresa SAR-QUAVITAE, el grup líder en assistència social i sanitària va celebrar el seu…

29 novembre 2016

Comparteix
En una gala celebrada al Teatre Goya, presentada pel Mag Lari, l’empresa SAR-QUAVITAE, el grup líder en assistència social i sanitària va celebrar el seu 25è aniversari i ho va fer amb la primera edició dels premis “Fundació SAR-QUAVITAE". Aquests premis volen reconèixer les iniciatives en favor de les persones grans o en situació de dependència i estan destinats a escoles, treballs d’investigació, col·lectius de persones grans, professionals del sector i als mitjans de comunicació que presentin rigor i sensibilitat cap a la situació d’aquest col·lectiu. És en aquesta categoria que el programa de relacions intergeneracionals de Ràdio Estel, Grans Històries, va rebre el premi d’àmbit local. 
El programa, compta amb la participació de les persones grans de la Residència Roca i Pi i els alumnes de l’Escola Mare de Déu de la Salut de Badalona. Està presentat i dirigit per Oriol Casals i realitzat pels equips de Ràdio Estel. Van recollir el guardó el mateix director i presentador de l'espai i el director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, Jaume Aymar. Enguany ha arribat a la 4a temporada i ja se n’està preparant ja la 5a que s'emetrà l’estiu de 2017. 
El premi als mitjans de comunicació d’àmbit estatal va ser per a la Vanguardia.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció