En directe

Fabricació pròpia

RÀDIO ESTEL

El programa “Grans Històries” de Ràdio Estel rep el premi Fundació SAR-QUAVITAE

En una gala celebrada al Teatre Goya, presentada pel Mag Lari, l’empresa SAR-QUAVITAE, el grup líder en assistència social i sanitària va celebrar el seu…

29 novembre 2016

Comparteix
En una gala celebrada al Teatre Goya, presentada pel Mag Lari, l’empresa SAR-QUAVITAE, el grup líder en assistència social i sanitària va celebrar el seu 25è aniversari i ho va fer amb la primera edició dels premis “Fundació SAR-QUAVITAE". Aquests premis volen reconèixer les iniciatives en favor de les persones grans o en situació de dependència i estan destinats a escoles, treballs d’investigació, col·lectius de persones grans, professionals del sector i als mitjans de comunicació que presentin rigor i sensibilitat cap a la situació d’aquest col·lectiu. És en aquesta categoria que el programa de relacions intergeneracionals de Ràdio Estel, Grans Històries, va rebre el premi d’àmbit local. 
El programa, compta amb la participació de les persones grans de la Residència Roca i Pi i els alumnes de l’Escola Mare de Déu de la Salut de Badalona. Està presentat i dirigit per Oriol Casals i realitzat pels equips de Ràdio Estel. Van recollir el guardó el mateix director i presentador de l'espai i el director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, Jaume Aymar. Enguany ha arribat a la 4a temporada i ja se n’està preparant ja la 5a que s'emetrà l’estiu de 2017. 
El premi als mitjans de comunicació d’àmbit estatal va ser per a la Vanguardia.

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció