En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

El programa “Grans Històries” de Ràdio Estel rep el premi Fundació SAR-QUAVITAE

En una gala celebrada al Teatre Goya, presentada pel Mag Lari, l’empresa SAR-QUAVITAE, el grup líder en assistència social i sanitària va celebrar el seu…

29 novembre 2016

Comparteix
En una gala celebrada al Teatre Goya, presentada pel Mag Lari, l’empresa SAR-QUAVITAE, el grup líder en assistència social i sanitària va celebrar el seu 25è aniversari i ho va fer amb la primera edició dels premis “Fundació SAR-QUAVITAE". Aquests premis volen reconèixer les iniciatives en favor de les persones grans o en situació de dependència i estan destinats a escoles, treballs d’investigació, col·lectius de persones grans, professionals del sector i als mitjans de comunicació que presentin rigor i sensibilitat cap a la situació d’aquest col·lectiu. És en aquesta categoria que el programa de relacions intergeneracionals de Ràdio Estel, Grans Històries, va rebre el premi d’àmbit local. 
El programa, compta amb la participació de les persones grans de la Residència Roca i Pi i els alumnes de l’Escola Mare de Déu de la Salut de Badalona. Està presentat i dirigit per Oriol Casals i realitzat pels equips de Ràdio Estel. Van recollir el guardó el mateix director i presentador de l'espai i el director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, Jaume Aymar. Enguany ha arribat a la 4a temporada i ja se n’està preparant ja la 5a que s'emetrà l’estiu de 2017. 
El premi als mitjans de comunicació d’àmbit estatal va ser per a la Vanguardia.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024