En directe

Vespres

SOCIETAT

"El projecte Hard Rock Entertainment World genera molts dubtes"

El programa El Mirador de l'actualitat ha analitzat aquest dimarts el projecte definitiu de Hard Rock Entertainment World, l’antic BCN World al camp de Tarragona. Tot i…

18 juliol 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
El programa El Mirador de l'actualitat ha analitzat aquest dimarts el projecte definitiu de Hard Rock Entertainment World, l’antic BCN World al camp de Tarragona. Tot i que s'han anunciat 2.000 milions d’euros d’inversió total i 11.500 llocs de treball en la primera fase, Francesc Perendreu, president d’ACENCAS (Associació Centre Català d’Addiccions Socials), Ivan González, economista i màster en Economia Social, i Joan Pons, portaveu de la plataforma Aturem BCN World, han coincidit en la idea que "el projecte genera molts dubtes". Perendreu s'ha mostrat molt preocupat perquè "no sabem quin projecte sostenible hi ha, si veritablement hi haurà més de 1.000 màquines de joc o si es podrà jugar a crèdit, per exemple". González ha aclarit que "Hard Rock presenta un projecte que certament té aspectes negatius, però també positius, amb una solvència demostrada, i encara més quan segueix endavant malgrat tot". Per la seva banda, Pons ha anunciat que "la plataforma Aturem BCN World actuarà judicialment i seguirà potenciant el diàleg".
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimarts 18 de juliol.

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

“Càritas no és una ONG, és l’acció de l’església cristiana per a les persones en situacions més vulnerables” 

Eduard Sala ha estat escollit nou director de Càritas Diocesana de Barcelona després d'estar vinculat a l’entitat des de fa quatre dècades i ser responsable de l’àrea social de la institució els últims nou anys.

29 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés: "No donem per feta la investidura de Pedro Sánchez"

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, l'última nit electoral, el 23 de juliol

En una entrevista a Ràdio Estel, el polític socialista lamenta que la dreta "no accepti que ha perdut les eleccions" i augura "una legislatura molt dura"

28 setembre 2023

Redacció